Tirit tarifi (Sinop) / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Paşa Gönlüm
  • Ankara'nın Dikmen'i
  • Arka Sokaklar
  • Boynu Bükükler
  • Çalıkuşu
  • Galip Derviş
  • Güneşi Beklerken
  • Küçük Ağa
  • Yalan Dünya
TÜM PROGRAMLAR
  • Takip
  • Canlı Para
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Pazar Gezmesi
  • Kaynana Gelin Seda'ya Gelin
  • Beyaz Show
  • Doktorum
  • Evim Şahane
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Mutfağım
  • Ana Haber Bülteni
  • Günaydın
  • 32. Gün
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Magazin D
  • Bana Her Şey Yakışır
  • Baba Haber Bülteni
  • İyi Beslen Mutlu Yaşa
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ankara'nın Dikmen'i başlıyor
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • X Factor, yakında Kanal D'de
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • A. Güçlü İle Genç Bakış
    16 Nisan Çarşamba
    (40 kez izlendi!)
  • Canlı Para
    7.Bölüm Fragmanı
    (71 kez izlendi!)
  • Kaynana Gelin Seda'ya Gelin
    11.04.2014 / Kaynana Gelin Sedaya Gelin
    (22 kez izlendi!)
  • Kaynana Gelin Seda'ya Gelin
    10.04.2014 / Kaynana Gelin Sedaya Gelin
    (82 kez izlendi!)
  • Evim Şahane
    16 Nisan Çarşamba Fragman
    (384 kez izlendi!)
  • Canlı Para
    6.Bölüm
    (383 kez izlendi!)
  • Ana Haber Bülteni
    15.04.2014 / Kanal D Ana Haber Bülteni
    (2.356 kez izlendi!)
  • Küçük Ağa
    Aşık atışması!
    (33.096 kez izlendi!)
  • Küçük Ağa
    Bana iyi geliyorsun
    (2.360 kez izlendi!)
  • Küçük Ağa
    Bülent, fitili ateşliyor!
    (2.799 kez izlendi!)
TAKİP
ANKARA'NIN DİKMEN'İ
  • site haritası
Hafta İçi Her Gün
11:00
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Tirit tarifi (Sinop)
Tirit tarifi (Sinop)
  • A
  • A
Sinop'un yöresel tatlarından Tirit tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
1 kg. parça dana eti
8 adet yufka
1 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı tereyağı
1 kase ceviz
 
Yapılışı:
Etler düdüklü tencereye konulur. Üzerini 3 parmak kadar geçecek kadar suyla haşlanır.
Yufkalar rulo haline getirilir ve kalın kalın dilimlenir. Her dilim dik bir şekilde tepsiye dizilir. Fırında kuruyup üzeri kızarana kadar pişirilir. Haşlanan etler suyundan ayrılır. 1 adet kuru soğan yemeklik doğranıp 2 yemek kaşığı tereyağında kavrulur. Etler küçük küçük doğranır. Yufkalalr fırından alınır ve üzerilerine 1 kase çekilmiş ceviz içi bezenir. Cavizin üzerine pembeleşen soğanlar yerleştirilir. Etin suyu yufkalalrın üzerine dökülür ve son kata etler döşenir.
 
Tirit servise hazırdır.
 
  • Canlı Para
    Pazartesi
    23:15
  • Takip
    Çarşamba
    23:00
  • Ankara'nın Dikmen'i
    Çarşamba
    20:00
  • Paşa Gönlüm
    Yakında
  • Küçük Ağa
    Salı
    20:00
  • Çalıkuşu
    Perşembe
    20:00
  • Arkadaşım Hoşgeldin
    Perşembe
    22:30
  • Yalan Dünya
    Cuma
    20:00
  • Arka Sokaklar
    Cumartesi
    20:00
  • Galip Derviş
    Pazar
    23:00
  • Güneşi Beklerken
    Pazar
    20:00
Yükleniyor!