Tirit tarifi (Sinop) / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Urfalıyam Ezelden
  • Benim Adım Gültepe
  • Hayat Yolunda
  • Şeref Meselesi
  • Poyraz Karayel
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Küçük Ağa
  • Ulan İstanbul
  • Güllerin Savaşı
TÜM PROGRAMLAR
  • Cümbür Cemaat
  • Şansa Davet
  • Çarkıfelek
  • 112 Acil
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Beyaz Show
  • Canlı Para
  • Takip
  • Pazar Gezmesi
  • Ana Haber Bülteni
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Baba Haber Bülteni
  • Evim Şahane
  • Günaydın
  • Magazin D
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Benim Adım Gültepe
    Eşref, herşeyi duyuyor!
    (01 kez izlendi!)
  • Benim Adım Gültepe
    Gizli aşk!
    (01 kez izlendi!)
  • Benim Adım Gültepe
    Şok eden gelişme!
    (01 kez izlendi!)
  • Benim Adım Gültepe
    Eşref, Sunaya yakınlaşıyor
    (01 kez izlendi!)
  • Benim Adım Gültepe
    Gülümser kimi vurdu?
    (01 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    39.Bölüm
    (01 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    39.Bölüm Fragmanı
    (7.676 kez izlendi!)
  • Hayat Yolunda
    Kuzu, golü çaktı!
    (1.173 kez izlendi!)
  • Hayat Yolunda
    Cemin son umudu
    (341 kez izlendi!)
  • Hayat Yolunda
    İki dertli adam efkar dağıtırsa...
    (328 kez izlendi!)
ŞEREF MESELESİ
ARKADAŞIM HOŞGELDİN
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Tirit tarifi (Sinop)
Tirit tarifi (Sinop)
  • A
  • A
Sinop'un yöresel tatlarından Tirit tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
1 kg. parça dana eti
8 adet yufka
1 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı tereyağı
1 kase ceviz
 
Yapılışı:
Etler düdüklü tencereye konulur. Üzerini 3 parmak kadar geçecek kadar suyla haşlanır.
Yufkalar rulo haline getirilir ve kalın kalın dilimlenir. Her dilim dik bir şekilde tepsiye dizilir. Fırında kuruyup üzeri kızarana kadar pişirilir. Haşlanan etler suyundan ayrılır. 1 adet kuru soğan yemeklik doğranıp 2 yemek kaşığı tereyağında kavrulur. Etler küçük küçük doğranır. Yufkalalr fırından alınır ve üzerilerine 1 kase çekilmiş ceviz içi bezenir. Cavizin üzerine pembeleşen soğanlar yerleştirilir. Etin suyu yufkalalrın üzerine dökülür ve son kata etler döşenir.
 
Tirit servise hazırdır.
 
  • Şeref Meselesi
    Ekim'de
  • Poyraz Karayel
    Ekim'de
  • Kurtlar Vadisi Pusu
    Perşembe
    20:00
  • Arka Sokaklar
    Cuma
    20:00
  • Güllerin Savaşı
    Cumartesi
    20:00
  • Urfalıyam Ezelden
    Pazar
    20:00
  • Galip Derviş
    Pazar
    23:00
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    20:00
  • Küçük Ağa
    Salı
    20:00
  • Benim Adım Gültepe
    Çarşamba
    20:00
  • Hayat Yolunda
    Çarşamba
    22:15
  • Alın Yazım
    Hafta içi
    10:00
  • Yalan Dünya
    Ekim'de
  • Arkadaşım Hoşgeldin
    Cumartesi
    23:00
  • Şansa Davet
    Salı
    23:15
  • Cümbür Cemaat
    Hafta içi
    13:30
Yükleniyor!