Tirit tarifi (Sinop) / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Benim Adım Gültepe
  • Bana Artık Hicran De
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Poyraz Karayel
  • Urfalıyam Ezelden
  • Ulan İstanbul
  • Güllerin Savaşı
  • Alın Yazım
  • Ankara'nın Dikmen'i
TÜM PROGRAMLAR
  • Yeni Sezon
  • Cümbür Cemaat
  • Özledim Seni
  • Şansa Davet
  • Çarkıfelek
  • 112 Acil
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Beyaz Show
  • Canlı Para
  • Takip
  • Pazar Gezmesi
  • Ana Haber Bülteni
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Baba Haber Bülteni
  • Evim Şahane
  • Günaydın
  • Magazin D
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Evim Şahane
    17.09.2014 / Evim Şahane
    (487 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Ne kazanacak?
    (16 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Vur bana !
    (13 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Pas gelince kışladılar!
    (10 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    43. Bölüm
    (76 kez izlendi!)
  • Güllerin Savaşı
    11.Bölüm Fragmanı
    (39.020 kez izlendi!)
  • Özledim Seni
    Çarpıcı iddia !
    (69 kez izlendi!)
  • Özledim Seni
    8. Bölüm
    (334 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    14. Bölüm Fragmanı
    (11.288 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Yiğit, Asyayı kıskanıyor
    (3.629 kez izlendi!)
KURTLAR VADİSİ PUSU
ÇARKIFELEK
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Tirit tarifi (Sinop)
Tirit tarifi (Sinop)
  • A
  • A
Sinop'un yöresel tatlarından Tirit tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
1 kg. parça dana eti
8 adet yufka
1 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı tereyağı
1 kase ceviz
 
Yapılışı:
Etler düdüklü tencereye konulur. Üzerini 3 parmak kadar geçecek kadar suyla haşlanır.
Yufkalar rulo haline getirilir ve kalın kalın dilimlenir. Her dilim dik bir şekilde tepsiye dizilir. Fırında kuruyup üzeri kızarana kadar pişirilir. Haşlanan etler suyundan ayrılır. 1 adet kuru soğan yemeklik doğranıp 2 yemek kaşığı tereyağında kavrulur. Etler küçük küçük doğranır. Yufkalalr fırından alınır ve üzerilerine 1 kase çekilmiş ceviz içi bezenir. Cavizin üzerine pembeleşen soğanlar yerleştirilir. Etin suyu yufkalalrın üzerine dökülür ve son kata etler döşenir.
 
Tirit servise hazırdır.
 
  • Benim Adım Gültepe
    Bu Akşam
    20:00
  • Bana Artık Hicran De
    Pazar
    20:00
  • Kurtlar Vadisi Pusu
    Yarın
    20:00
  • Poyraz Karayel
    Yakında
  • Urfalıyam Ezelden
    Yakında
  • Küçük Ağa
    Salı
    20:00
  • Arka Sokaklar
    Cuma
    20:00
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    20:00
  • Güllerin Savaşı
    Cumartesi
    20:00
  • Alın Yazım
    Hafta içi
    10:00
  • Çarkıfelek
    Hafta içi
    17:00
  • Cümbür Cemaat
    Pazartesi
    13:30
  • Şansa Davet
    Salı
    23:15
  • Özledim Seni
    Hafta içi
    11:00
Yükleniyor!