Tirit tarifi (Sinop) / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Hayat Yolunda
  • Şeref Meselesi
  • Benim Adım Gültepe
  • Bana Artık Hicran De
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Poyraz Karayel
  • Urfalıyam Ezelden
  • Ulan İstanbul
  • Güllerin Savaşı
TÜM PROGRAMLAR
  • Yeni Sezon
  • Cümbür Cemaat
  • Özledim Seni
  • Şansa Davet
  • Çarkıfelek
  • 112 Acil
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Beyaz Show
  • Canlı Para
  • Takip
  • Pazar Gezmesi
  • Ana Haber Bülteni
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Baba Haber Bülteni
  • Evim Şahane
  • Günaydın
  • Magazin D
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Arkadaşım Hoşgeldin
    11 Ekim Cumartesi Fragman
    (01 kez izlendi!)
  • Özledim Seni
    Methap bulunacak mı?
    (13 kez izlendi!)
  • Özledim Seni
    19. Bölüm
    (69 kez izlendi!)
  • Zuhal Topal ile Cümbür Cemaat
    Yerin dibine girdiler!
    (18 kez izlendi!)
  • Zuhal Topal ile Cümbür Cemaat
    O zaman Kadıköy Haline gitseydiniz!
    (08 kez izlendi!)
  • Zuhal Topal ile Cümbür Cemaat
    Geçen gün yaptırdım, hem de erkekti!
    (12 kez izlendi!)
  • Zuhal Topal ile Cümbür Cemaat
    09. Bölüm
    (39 kez izlendi!)
  • Benim Adım Gültepe
    Halil ve Refik karşı karşıya!
    (2.080 kez izlendi!)
  • Benim Adım Gültepe
    Eşrefin geçmişi karşısına geliyor!
    (553 kez izlendi!)
  • Benim Adım Gültepe
    Gülümser öldü mü?
    (810 kez izlendi!)
HAYAT YOLUNDA
CÜMBÜR CEMAAT
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Tirit tarifi (Sinop)
Tirit tarifi (Sinop)
  • A
  • A
Sinop'un yöresel tatlarından Tirit tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
1 kg. parça dana eti
8 adet yufka
1 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı tereyağı
1 kase ceviz
 
Yapılışı:
Etler düdüklü tencereye konulur. Üzerini 3 parmak kadar geçecek kadar suyla haşlanır.
Yufkalar rulo haline getirilir ve kalın kalın dilimlenir. Her dilim dik bir şekilde tepsiye dizilir. Fırında kuruyup üzeri kızarana kadar pişirilir. Haşlanan etler suyundan ayrılır. 1 adet kuru soğan yemeklik doğranıp 2 yemek kaşığı tereyağında kavrulur. Etler küçük küçük doğranır. Yufkalalr fırından alınır ve üzerilerine 1 kase çekilmiş ceviz içi bezenir. Cavizin üzerine pembeleşen soğanlar yerleştirilir. Etin suyu yufkalalrın üzerine dökülür ve son kata etler döşenir.
 
Tirit servise hazırdır.
 
  • Hayat Yolunda
    Ekim'de
  • Şeref Meselesi
    Ekim'de
  • Poyraz Karayel
    Ekim'de
  • Urfalıyam Ezelden
    Ekim'de
  • Kurtlar Vadisi Pusu
    Perşembe
    20:00
  • Arka Sokaklar
    Cuma
    20:00
  • Güllerin Savaşı
    Cumartesi
    20:00
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    20:00
  • Küçük Ağa
    Salı
    20:00
  • Benim Adım Gültepe
    Çarşamba
    20:00
  • Bana Artık Hicran De
    Yakında
  • Alın Yazım
    Hafta içi
    10:00
  • Arkadaşım Hoşgeldin
    11 Ekim 23:00
  • 112 Acil
    Perşembe
    23:15
  • Cümbür Cemaat
    Hafta içi
    13:30
  • Çarkıfelek
    Hafta içi
    17:00
  • Şansa Davet
    Salı
    23:15
  • Özledim Seni
    Hafta içi
    11:00
Yükleniyor!