Tirit tarifi (Sinop) / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Alın Yazım
  • Bana Artık Hicran De
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Ulan İstanbul
  • Güllerin Savaşı
  • Anasının Oğlu
  • Ankara'nın Dikmen'i
  • Arka Sokaklar
  • Galip Derviş
TÜM PROGRAMLAR
  • Yeni Sezon
  • Cümbür Cemaat
  • Özledim Seni
  • Şansa Davet
  • Çarkıfelek
  • 112 Acil
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Beyaz Show
  • Canlı Para
  • Takip
  • Pazar Gezmesi
  • Ana Haber Bülteni
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Baba Haber Bülteni
  • Evim Şahane
  • Günaydın
  • Mutfağım
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Yeni Sezon
    Poyraz Karayelden eğlenceli anlar
    (962 kez izlendi!)
  • Yeni Sezon
    Haylazlıkta en başta!
    (1.948 kez izlendi!)
  • Yeni Sezon
    Bu ekip çok iddialı!
    (1.927 kez izlendi!)
  • Şansa Davet
    3. Bölüm Fragmanı
    (526 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Yonca Lodiden Alın Yazıma özel yorum!
    (1.246 kez izlendi!)
  • Güllerin Savaşı
    İpler kopuyor !
    (44.777 kez izlendi!)
  • Güllerin Savaşı
    Cahide Hanım, kolyeyi görüyor !
    (2.562 kez izlendi!)
  • Güllerin Savaşı
    Gülru Merti affedecek mi?
    (1.218 kez izlendi!)
  • Güllerin Savaşı
    Cihan Gülfeme zarar veriyor
    (2.827 kez izlendi!)
  • Güllerin Savaşı
    Sürpriz Öpücük !
    (2.741 kez izlendi!)
BENİM ADIM GÜLTEPE
ŞANSA DAVET
  • site haritası
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Tirit tarifi (Sinop)
Tirit tarifi (Sinop)
  • A
  • A
Sinop'un yöresel tatlarından Tirit tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
1 kg. parça dana eti
8 adet yufka
1 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı tereyağı
1 kase ceviz
 
Yapılışı:
Etler düdüklü tencereye konulur. Üzerini 3 parmak kadar geçecek kadar suyla haşlanır.
Yufkalar rulo haline getirilir ve kalın kalın dilimlenir. Her dilim dik bir şekilde tepsiye dizilir. Fırında kuruyup üzeri kızarana kadar pişirilir. Haşlanan etler suyundan ayrılır. 1 adet kuru soğan yemeklik doğranıp 2 yemek kaşığı tereyağında kavrulur. Etler küçük küçük doğranır. Yufkalalr fırından alınır ve üzerilerine 1 kase çekilmiş ceviz içi bezenir. Cavizin üzerine pembeleşen soğanlar yerleştirilir. Etin suyu yufkalalrın üzerine dökülür ve son kata etler döşenir.
 
Tirit servise hazırdır.
 
  • Yeni Sezon
  • Benim Adım Gültepe
    3 Eylül
    20:00
  • Bana Artık Hicran De
    Eylül'de
  • Alın Yazım
    Pazartesi
    10:00
  • Kurtlar Vadisi Pusu
    Eylül'de
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    20:00
  • Güllerin Savaşı
    Salı
    20:00
  • Arka Sokaklar
    Eylül'de
  • Anasının Oğlu
    Cuma
    23:00
  • Cümbür Cemaat
    Eylül'de
  • Özledim Seni
    Eylül'de
  • Şansa Davet
    Salı
    23:15
Yükleniyor!