Yağlama tarifi (Kayseri) / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Benim Adım Gültepe
  • Alın Yazım
  • Bana Artık Hicran De
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Ulan İstanbul
  • Güllerin Savaşı
  • Anasının Oğlu
  • Ankara'nın Dikmen'i
  • Arka Sokaklar
TÜM PROGRAMLAR
  • Alabora
  • Çarkıfelek
  • Şansa Davet
  • 112 Acil
  • Özledim Seni
  • Takip
  • Canlı Para
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Pazar Gezmesi
  • Beyaz Show
  • Doktorum
  • Evim Şahane
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Mutfağım
  • Ana Haber Bülteni
  • Günaydın
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Magazin D
  • Bana Her Şey Yakışır
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Güllerin Savaşı
    7.Bölüm Fragmanı
    (14.557 kez izlendi!)
  • Şansa Davet
    2. Bölüm Fragmanı
    (695 kez izlendi!)
  • Ana Haber Bülteni
    21.08.2014 / Kanal D Ana Haber Bülteni
    (2.520 kez izlendi!)
  • Şansa Davet
    Kendine hakim olamadı!
    (960 kez izlendi!)
  • Şansa Davet
    Sevinçten tüm dengesini kaybetti!
    (477 kez izlendi!)
  • Şansa Davet
    Yarışmacılar parayı nasıl paylaşacak?
    (185 kez izlendi!)
  • Şansa Davet
    1. Bölüm
    (2.161 kez izlendi!)
  • Ana Haber Bülteni
    20.08.2014 / Kanal D Ana Haber Bülteni
    (1.602 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    10.Bölüm Fragmanı-2
    (310.513 kez izlendi!)
  • Ana Haber Bülteni
    19.08.2014 / Kanal D Ana Haber Bülteni
    (2.611 kez izlendi!)
BENİM ADIM GÜLTEPE
ŞANSA DAVET
  • site haritası
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Yağlama tarifi (Kayseri)
Yağlama tarifi (Kayseri)
  • A
  • A
Kayseri'nin yöresel tatlarından Yağlama tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
500 gr kıyma
3 adet domates
2 adet kuru soğan
3 adet biber
½ paket kuru maya
4 çay bardağı süt
Pul biber
Kırmızı toz biber
Karabiber
Aldığı kadar un
 
Yapılışı:
Un, yarım çay kaşığı kuru maya, 1 tutam tuz ve 4 çay bardağı süt ve 2 çay bardağı su ile ele yapışmayan bir kıvam alana kadar yoğrulur. Hamur 10 adet bezeye ayrılıp iç hazırlanana kadar dinlenmeye bırakılır. İçi için; 500 gr kıyma 2 yemek kaşığı sıvı yağda kavrulur. Rengi dönen kıymaya küçük küçük doğanmış soğan ve biberler ilave edilir. Biraz daha sotelenen içe küp küp doğranmış domatesler, 1’er çay kaşığı pul biber, kırmızı toz biber, karabiber ve tuz eklenir. Dinlendirilen 10 beze büyük bir servis tabağı büyüklüğünde açılır. Açılan her yufka yağsız tavada kızartılır. Yufkalar aralarına kıymalı iç deşenerek üst üste yerleştirilir.
 
Yağlama servise hazırdır.
 

 
Tüm yörelerin yemek tariflerini görmek için TIKLAYIN
  • Alın Yazım
    1 Eylül
    10:00
  • Bana Artık Hicran De
    Eylül'de
  • Benim Adım Gültepe
    3 Eylül
    20:00
  • Kurtlar Vadisi
    Eylül'de
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    20:00
  • Anasının Oğlu
    Cuma
    22:15
  • Özledim Seni
    Eylül'de
  • Şansa Davet
    Perşembe
    22:00
  • Güllerin Savaşı
    Salı
    20:00
Yükleniyor!