Yağlama tarifi (Kayseri) / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Benim Adım Gültepe
  • Bana Artık Hicran De
  • Alın Yazım
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Urfalıyam Ezelden
  • Poyraz Karayel
  • Ulan İstanbul
  • Güllerin Savaşı
  • Ankara'nın Dikmen'i
TÜM PROGRAMLAR
  • Yeni Sezon
  • Cümbür Cemaat
  • Özledim Seni
  • Şansa Davet
  • Çarkıfelek
  • 112 Acil
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Beyaz Show
  • Canlı Para
  • Takip
  • Pazar Gezmesi
  • Ana Haber Bülteni
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Baba Haber Bülteni
  • Evim Şahane
  • Günaydın
  • Mutfağım
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Bana Artık Hicran De
    1.Bölüm Fragmanı-3
    (01 kez izlendi!)
  • Arka Sokaklar
    337.Bölüm Fragmanı
    (8.773 kez izlendi!)
  • Koca Kafalar Baba Haber Bülteni
    02.09.2014 Koca Kafalar Baba Haber Bülteni
    (38 kez izlendi!)
  • Evim Şahane
    02.09.2014 / Evim Şahane
    (516 kez izlendi!)
  • Evim Şahane
    03 Eylül Çarşamba Fragman
    (1.097 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Eylülde fragmanı
    (484 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    3.Bölüm Fragmanı
    (10.728 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Asyaya hain tuzak
    (1.144 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Selim, Melekten etkileniyor
    (471 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Asyanın yıkıldığı an
    (166 kez izlendi!)
BENİM ADIM GÜLTEPE
ŞANSA DAVET
  • site haritası
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Yağlama tarifi (Kayseri)
Yağlama tarifi (Kayseri)
  • A
  • A
Kayseri'nin yöresel tatlarından Yağlama tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
500 gr kıyma
3 adet domates
2 adet kuru soğan
3 adet biber
½ paket kuru maya
4 çay bardağı süt
Pul biber
Kırmızı toz biber
Karabiber
Aldığı kadar un
 
Yapılışı:
Un, yarım çay kaşığı kuru maya, 1 tutam tuz ve 4 çay bardağı süt ve 2 çay bardağı su ile ele yapışmayan bir kıvam alana kadar yoğrulur. Hamur 10 adet bezeye ayrılıp iç hazırlanana kadar dinlenmeye bırakılır. İçi için; 500 gr kıyma 2 yemek kaşığı sıvı yağda kavrulur. Rengi dönen kıymaya küçük küçük doğanmış soğan ve biberler ilave edilir. Biraz daha sotelenen içe küp küp doğranmış domatesler, 1’er çay kaşığı pul biber, kırmızı toz biber, karabiber ve tuz eklenir. Dinlendirilen 10 beze büyük bir servis tabağı büyüklüğünde açılır. Açılan her yufka yağsız tavada kızartılır. Yufkalar aralarına kıymalı iç deşenerek üst üste yerleştirilir.
 
Yağlama servise hazırdır.
 

 
Tüm yörelerin yemek tariflerini görmek için TIKLAYIN
  • Yeni Sezon
  • Benim Adım Gültepe
    Yarın
    20:00
  • Bana Artık Hicran De
    Eylül'de
  • Poyraz Karayel
    Eylül'de
  • Urfalıyam Ezelden
    Eylül'de
  • Kurtlar Vadisi Pusu
    Eylül'de
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    20:00
  • Alın Yazım
    Hafta içi
    10:00
  • Güllerin Savaşı
    Salı
    20:00
  • Şansa Davet
    Salı
    23:15
  • Cümbür Cemaat
    Eylül'de
  • Özledim Seni
    Pazartesi
    11:00
  • Arka Sokaklar
    Eylül'de
  • Çarkıfelek
    Eylül'de
Yükleniyor!