Yağlama tarifi (Kayseri) / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Urfalıyam Ezelden
  • Benim Adım Gültepe
  • Hayat Yolunda
  • Şeref Meselesi
  • Poyraz Karayel
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Küçük Ağa
  • Ulan İstanbul
  • Güllerin Savaşı
TÜM PROGRAMLAR
  • Cümbür Cemaat
  • Özledim Seni
  • Şansa Davet
  • Çarkıfelek
  • 112 Acil
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Beyaz Show
  • Canlı Para
  • Takip
  • Pazar Gezmesi
  • Ana Haber Bülteni
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Baba Haber Bülteni
  • Evim Şahane
  • Günaydın
  • Magazin D
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Alın Yazım
    37.Bölüm Fragmanı
    (543 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    Yaren deşifre oluyor!
    (2.891 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    Sevilay köşkü basıyor!
    (630 kez izlendi!)
  • Benim Adım Gültepe
    7. Bölüm Fragmanı - 2
    (12.951 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    Hayatiye hayatının şoku!
    (640 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    Nevizadeler baltayı taşa vuruyor!
    (487 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    18.Bölüm
    (54.221 kez izlendi!)
  • Ana Haber Bülteni
    20.10.2014 / Kanal D Ana Haber Bülteni
    (1.707 kez izlendi!)
  • Koca Kafalar Baba Haber Bülteni
    20.10.2014 Koca Kafalar Baba Haber Bülteni
    (42 kez izlendi!)
  • Evim Şahane
    20.10.2014 / Evim Şahane
    (2.837 kez izlendi!)
ŞEREF MESELESİ
ARKADAŞIM HOŞGELDİN
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Yağlama tarifi (Kayseri)
Yağlama tarifi (Kayseri)
  • A
  • A
Kayseri'nin yöresel tatlarından Yağlama tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
500 gr kıyma
3 adet domates
2 adet kuru soğan
3 adet biber
½ paket kuru maya
4 çay bardağı süt
Pul biber
Kırmızı toz biber
Karabiber
Aldığı kadar un
 
Yapılışı:
Un, yarım çay kaşığı kuru maya, 1 tutam tuz ve 4 çay bardağı süt ve 2 çay bardağı su ile ele yapışmayan bir kıvam alana kadar yoğrulur. Hamur 10 adet bezeye ayrılıp iç hazırlanana kadar dinlenmeye bırakılır. İçi için; 500 gr kıyma 2 yemek kaşığı sıvı yağda kavrulur. Rengi dönen kıymaya küçük küçük doğanmış soğan ve biberler ilave edilir. Biraz daha sotelenen içe küp küp doğranmış domatesler, 1’er çay kaşığı pul biber, kırmızı toz biber, karabiber ve tuz eklenir. Dinlendirilen 10 beze büyük bir servis tabağı büyüklüğünde açılır. Açılan her yufka yağsız tavada kızartılır. Yufkalar aralarına kıymalı iç deşenerek üst üste yerleştirilir.
 
Yağlama servise hazırdır.
 

 
Tüm yörelerin yemek tariflerini görmek için TIKLAYIN
  • Şeref Meselesi
    Ekim'de
  • Poyraz Karayel
    Ekim'de
  • Küçük Ağa
    Salı
    20:00
  • Benim Adım Gültepe
    Yarın
    20:00
  • Hayat Yolunda
    Yarın
    22:15
  • Kurtlar Vadisi Pusu
    Perşembe
    20:00
  • Arka Sokaklar
    Cuma
    20:00
  • Güllerin Savaşı
    Cumartesi
    20:00
  • Urfalıyam Ezelden
    Pazar
    20:00
  • Galip Derviş
    Pazar
    23:00
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    20:00
  • Alın Yazım
    Hafta içi
    10:00
  • Yalan Dünya
    Ekim'de
  • Arkadaşım Hoşgeldin
    Cumartesi
    23:00
  • Şansa Davet
    Salı
    23:15
  • Cümbür Cemaat
    Hafta içi
    13:30
Yükleniyor!