Yağlama tarifi (Kayseri) / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Urfalıyam Ezelden
  • Benim Adım Gültepe
  • Hayat Yolunda
  • Şeref Meselesi
  • Poyraz Karayel
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Küçük Ağa
  • Ulan İstanbul
  • Güllerin Savaşı
TÜM PROGRAMLAR
  • Cümbür Cemaat
  • Şansa Davet
  • Çarkıfelek
  • 112 Acil
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Beyaz Show
  • Canlı Para
  • Takip
  • Pazar Gezmesi
  • Ana Haber Bülteni
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Baba Haber Bülteni
  • Evim Şahane
  • Günaydın
  • Magazin D
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Ulan İstanbul
    19.Bölüm Fragmanı- Web Özel
    (19.955 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    19.Bölüm Fragmanı-2
    (21.104 kez izlendi!)
  • Şansa Davet
    10. Bölüm Fragmanı
    (252 kez izlendi!)
  • Pazar Gezmesi
    26 Ekim Pazar Fragman
    (101 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    41.Bölüm Fragmanı
    (7.537 kez izlendi!)
  • Arka Sokaklar
    Mangal partisi gümledi!
    (381 kez izlendi!)
  • Arka Sokaklar
    Hay şansıma ......!
    (203 kez izlendi!)
  • Arka Sokaklar
    Genç aşıklar yakalandılar!
    (122 kez izlendi!)
  • Arka Sokaklar
    Suriyeli aileye linç girişimi!
    (55 kez izlendi!)
  • Evim Şahane
    27 Ekim Pazartesi Fragman
    (1.441 kez izlendi!)
YALAN DÜNYA
ARKADAŞIM HOŞGELDİN
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Yağlama tarifi (Kayseri)
Yağlama tarifi (Kayseri)
  • A
  • A
Kayseri'nin yöresel tatlarından Yağlama tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
500 gr kıyma
3 adet domates
2 adet kuru soğan
3 adet biber
½ paket kuru maya
4 çay bardağı süt
Pul biber
Kırmızı toz biber
Karabiber
Aldığı kadar un
 
Yapılışı:
Un, yarım çay kaşığı kuru maya, 1 tutam tuz ve 4 çay bardağı süt ve 2 çay bardağı su ile ele yapışmayan bir kıvam alana kadar yoğrulur. Hamur 10 adet bezeye ayrılıp iç hazırlanana kadar dinlenmeye bırakılır. İçi için; 500 gr kıyma 2 yemek kaşığı sıvı yağda kavrulur. Rengi dönen kıymaya küçük küçük doğanmış soğan ve biberler ilave edilir. Biraz daha sotelenen içe küp küp doğranmış domatesler, 1’er çay kaşığı pul biber, kırmızı toz biber, karabiber ve tuz eklenir. Dinlendirilen 10 beze büyük bir servis tabağı büyüklüğünde açılır. Açılan her yufka yağsız tavada kızartılır. Yufkalar aralarına kıymalı iç deşenerek üst üste yerleştirilir.
 
Yağlama servise hazırdır.
 

 
Tüm yörelerin yemek tariflerini görmek için TIKLAYIN
  • Şeref Meselesi
    Yakında
  • Poyraz Karayel
    Yakında
  • Yalan Dünya
    Çarşamba
  • Urfalıyam Ezelden
    Pazar
    20:00
  • Hayat Yolunda
    Çarşamba
  • Kurtlar Vadisi Pusu
    Perşembe
    20:00
  • Küçük Ağa
    Salı
    20:00
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    20:00
  • Güllerin Savaşı
    Cumartesi
    20:00
  • Arka Sokaklar
    Cuma
    20:00
  • Alın Yazım
    Hafta içi
    10:00
  • Galip Derviş
    Pazar
    23:00
  • Arkadaşım Hoşgeldin
    Cumartesi
    23:00
  • Şansa Davet
    Salı
    23:15
  • Cümbür Cemaat
    Hafta içi
    13:30
Yükleniyor!