Yağlama tarifi (Kayseri) / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Güllerin Savaşı
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Anasının Oğlu
  • Ulan İstanbul
  • Ankara'nın Dikmen'i
  • Arka Sokaklar
  • Galip Derviş
  • Güneşi Beklerken
  • Küçük Ağa
TÜM PROGRAMLAR
  • Alabora
  • Sahurdan Kalplere
  • Çarkıfelek
  • Şansa Davet
  • 112 Acil
  • Canlı Canlı
  • Canlı Para
  • Takip
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Pazar Gezmesi
  • Beyaz Show
  • Doktorum
  • Evim Şahane
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Mutfağım
  • Ana Haber Bülteni
  • Günaydın
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Magazin D
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Çarkıfelek
    34. Bölüm
    (1.186 kez izlendi!)
  • Güllerin Savaşı
    4.Bölüm Fragmanı - 2
    (78.496 kez izlendi!)
  • Güllerin Savaşı
    4.Bölüm Fragmanı
    (18.294 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    33. Bölüm
    (4.251 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    32. Bölüm
    (5.654 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    7.Bölüm Fragmanı - 2
    (335.950 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    7.Bölüm Fragmanı
    (171.722 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    6.Bölüm
    (618.362 kez izlendi!)
  • Alabora
    6.Bölüm
    (278.498 kez izlendi!)
  • Magazin D
    26.07.2014 / Magazin D
    (4.666 kez izlendi!)
Canlı Canlı
ANASININ OĞLU
  • site haritası
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Yağlama tarifi (Kayseri)
Yağlama tarifi (Kayseri)
  • A
  • A
Kayseri'nin yöresel tatlarından Yağlama tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
500 gr kıyma
3 adet domates
2 adet kuru soğan
3 adet biber
½ paket kuru maya
4 çay bardağı süt
Pul biber
Kırmızı toz biber
Karabiber
Aldığı kadar un
 
Yapılışı:
Un, yarım çay kaşığı kuru maya, 1 tutam tuz ve 4 çay bardağı süt ve 2 çay bardağı su ile ele yapışmayan bir kıvam alana kadar yoğrulur. Hamur 10 adet bezeye ayrılıp iç hazırlanana kadar dinlenmeye bırakılır. İçi için; 500 gr kıyma 2 yemek kaşığı sıvı yağda kavrulur. Rengi dönen kıymaya küçük küçük doğanmış soğan ve biberler ilave edilir. Biraz daha sotelenen içe küp küp doğranmış domatesler, 1’er çay kaşığı pul biber, kırmızı toz biber, karabiber ve tuz eklenir. Dinlendirilen 10 beze büyük bir servis tabağı büyüklüğünde açılır. Açılan her yufka yağsız tavada kızartılır. Yufkalar aralarına kıymalı iç deşenerek üst üste yerleştirilir.
 
Yağlama servise hazırdır.
 

 
Tüm yörelerin yemek tariflerini görmek için TIKLAYIN
  • Alabora
    Cuma
    21:30
  • 112 Acil
    Perşembe
    23:15
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    21:30
  • Canlı Canlı
    6 Ağustos
    21:45
  • Kurtlar Vadisi
    Eylül'de
  • Anasının Oğlu
    8 Ağustos
    20:00
  • Güllerin Savaşı
    Salı
    21:00
  • Çarkıfelek
    Yarın
    20:00
Yükleniyor!