X
X

‘Bahri’nin Kasasındaki Sır’

24.02.2015 Salı 11:50 (Güncellendi: 29.08.2017 - 09:41)

Bahri’nin kasasındaki sır, Poyraz ve Ayşegül aşkına çok büyük bir darbe vururken, Poyraz’ın tüm hayatını alt üst edecektir.

Kanal D’nin başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Emel Çölgeçen, Ece Özdikici, Ataberk Mutlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Düvenci, Enis Yıldız ve Emirhan Akbaba’nın paylaştıkları yeni dizisi “Poyraz Karayel” in yarın akşam yayınlanacak yeni bölümün de, tüm dengeler değişiyor, Poyraz hayatının kararını vermek zorunda kalıyor.

Ayşegül’ün Poyraz’ın babasının yanında çalıştığını öğrenmesiyle tüm dünyası yerle bir olur. Kendini Ayşegül’e bir türlü affettiremeyen Poyraz, en sonunda Bahri’nin yanından ayrılacağına dair Ayşegül’e söz verir.

Poyraz; Bahri ile tüm ipleri koparmaya gider fakat, o gün kendisiyle ilgili çok önemli bir gerçeği öğrenir.

Bahri’nin kasasındaki sır, Poyraz ve Ayşegül aşkına çok büyük bir darbe vururken, Poyraz’ın tüm hayatını alt üst edecektir.

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı “Poyraz Karayel”, sürpriz gelişmelerle yarın akşam saat 20.00 de Kanal D’ de…Sakın Kaçırmayın

POYRAZ KARAYEL VİDEOLARI