X
X

Rekorlar Dünyası ne zaman başlıyor?

08.07.2013 Pazartesi 12:15 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

"Rekorlar Dünyası" Çarşamba günü Kanal D’de başlıyor!

Kanal D’nin sunuculuğunu “Yalan Dünya” dizisinde canlandırdığı “Nurhayat” karakteriyle büyük beğeni kazanan Gupse Özay’ın yaptığı “Rekorlar Dünyası” adlı yeni şov programı, 10 Temmuz Çarşamba günü başlıyor! Program ilk bölümü ile saat 20.00’de ekrana gelecek.

 
“Rekorlar Dünyası” algıları altüst edecek“Rekorlar Dünyası”, hafızalardan silinmeyecek en ilginç gösteriler ve görenleri hayrete düşüren en inanılmaz insanlarla, algıları altüst edecek bir şov programı.Dünyanın en kısa boylu kadınından en uzun burunlu adamına, beton blokları bisküvi gibi kıran insanlardan, sakallı kadına kadar, dünyanın rekortmenleri Kanal D ekranında buluşacak.
 
Yeni rekorlar kırılacak!İnsan doğasının sınırlarını zorlayan rekor denemeleriyle ve akıllara durgunluk veren fiziksel özellikleriyle “Guinness Rekorlar Kitabı’’nda yerini alan dünyaca ünlü rekortmenler, izleyicilerin gözleri önünde yepyeni rekorlara imza atacaklar.
 
“Rekorlar Dünyası” herkese dünya rekortmeni olma fırsatı sunuyorAmerika, Almanya, Fransa, İtalya, Çin, Avustralya, İngiltere gibi birçok ülkede yayınlanan program ayrıca, Türkiye’deki izleyicilere de Guinness World Records’ın yetkili hakemleri gözetiminde dünya rekortmeni olma fırsatı sunuyor.
 
“Rekorlar Dünyası’’ televizyon tarihin en inanılmaz gösterileri ve konuklarıyla Çarşamba günü Kanal D’de başlıyor.

REKORLAR DÜNYASI VİDEOLARI