X
X

Türkan'ı kovmaktan beter etti

11.03.2011 Cuma 17:39 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

İsmail ile Türkan arasında soğuk rüzgarlar esti...

İSMAİL Mİ HAKLI TÜRKAN MI?
Sevilen dizi Türkan'da bu hafta Türkan, lepralı hastalar için büyük mücadele gösterdi. Tarama bölgesinden getirilen lepralı hastalar, hastanedeki koğuşa sığmadı. Hastaların tedavisi yarım kalmasın diye onlara yatak bulmaya çalışan Türkan kız kardeşinden yardım istedi.

TÜRKAN, İNGİLTERE'YE EĞİTİME GİDECEK Mİ?

Turhan da kermes düzenleyerek hastalar için ek yatak alınmasına yardımcı oldu. Bu durum Turhan'ın İsmail'le arasının açılmasına neden oldu. Karısını şehir dışı seyahatinde yanında isteyen İsmail, Turkan'ın kermes nedeniyle ona eşlik edememesinden büyük rahatsızlık duydu. Bu nedenle de Türkan'a cephe aldı. İsmail Seyahatten dönünce Türkan'ı evden kovmaktan beter etti.
ORHAN, TÜRKAN'A KARŞI ÇOK MU ANLAYIŞSIZ?
İsmail çok sert konuştu: "Turhan umarım hastanedeki forsunuza yardımcı olmuştur. Eşime refakat ettiğiniz için teşekkür ederim. Fakat bir dahaki seyahatimde benimle gelmeyi tercih edecektir. Bundan sonra onunla kalmanıza gerek yok. Kendi evliliğinizdeki başarısızlığınızı Turhan'a ihraç etmeye çalışıyorsunuz. Halbu ki bizim mutlu bir izdivacımız var. Turhan'ı yuvası dışındaki meşgalelere sevk ederek bu mutluluğu bozmanıza izin vermeyeceğim. Turhan'ın yeri kocasının yanıdır. O size benzemiyor. Benzetmeye de çalışmayın lütfen."