X
X

Vicdan, 4 Aralık Çarşamba akşamı Kanal D'de başlıyor

28.10.2013 Pazartesi 17:02 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Kanal D'nin yeni dizisi Vicdan

Kanal D'nin kadrosunda Timuçin Esen, Ahu Türkpençe, Devrim Yakut, Atilla Şendil, Yılmaz Gruda, Hakan Karsak, Celil Nalçakan, Evrim Alasya, Bensu Soral, Fırat Altunmeşe, Özgür Emre Yıldırım, Yiğit Kirazcı, Selin Yenici, Ali Rıza Kubilay, Yeliz Akkaya, Gizem Erdem, Feyza Işık, Faruk Akgören, Elif Erdal, Galip Erdal, Evrim Şahintürk, Caner Çandarlı, Alp Akar ve İlhan Kilimci'nin yer aldığı, yapımcılığını Elizi Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Feride Kaytan'ın yaptığı, senaryosunu Murat Taşkent'in yazdığı yeni dizisi Vicdan, 4 Aralık Çarşamba 20:00'de başlıyor.

 
Vicdan'ın konusu ise şöyle:
 
Yıllar sonra mahallesine geri dönmeye karar veren Keriman; ailesinin ve mazide kalan büyük aşkı Yunus'un hayatında tüm taşları yerinden oynatır. Efsane aşıklar Keriman ve Yunus'un yeğenleri Müge ve Emre'nin de teyzesi ve dayısı gibi birbirlerine aşık olmaları da kaderin garip bir cilvesidir. Aradan geçen yıllar içinde, Yunus, giderek zenginleşmiş önemli bir işadamı olmuştur. Ortağının kızıyla nişanlanan Yunus, Keriman'in gelmesiyle eski aşkını unutamadiğini farkeder. Yunus'un hayatındaki en büyük zaafı Keriman'dır. Keriman da bu kadar yıl sonra bile hala ona ilk günkü kadar aşıktır. Ne yazık ki sadece Keriman'in bildiği aşılamaz bir engel vardır Yunus'la aralarında. Bu engel Keriman'in hem Yunus'a hem de ailesine karşı soğuk ve anlaşılmaz davranmasına sebep olur.
Yunus'un yeğeni Emre'nin yapacağı büyük hata, Keriman'la Yunus'un yollarını yeniden kesiştirir. Emre'nin hatası hem kendisini hem Müge'yi hem de iki tarafın ailelerini büyük bir utancın içerisine sokar. Öyle ki, bu olay Emre'nin ve Müge'nin hayatında telafi edilemeyecek yaralar açar. Yunus ve Keriman, tekrar alevlenen aşklarıyla mücadele ederken bir taraftan da gencecik yeğenleri ve ailelerinin acılarına merhem olmaya çalışırlar.
Bütün bu olaylar yaşanırken, Müge'nin babası yani Keriman'ın eniştesi Muhsin de büyük bir uyuşturucu kaçakçılığı operasyonunun ortasında kalır. Muhsin'in ve hatta Yunus'un da tutuklanmasına kadar gidecek olan bu olay, aslında tüm bu insanların, yaşadıkları mahallenin, hatta Yunus'un şirketinin ve hatta bütün ülkenin etkilenecegi çok daha büyük bir suç organizasyonunun küçük bir parçasıdır.
Biz bu olayların içinde; hikâyemizin kahramanlarının aşklarına, acılarına tanık olurken en çok da vicdani hesaplaşmalarını izleyeceğiz.