X
X

X Factor, yakında Kanal D'de

05.07.2013 Cuma 18:39 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

2 milyon TL'lik büyük ödüllü şarkı yarışması X Factor yakında Kanal D'de başlıyor.

Başta İngiltere ve ABD olmak üzere 20’ye yakın ülkede yayınlanan yeni jenerasyon şarkı yarışması “X Factor” Kanal D’de başlıyor.  One Direction ve James Arthur gibi yıldızları dünya müzik piyasasına kazandıran, yıldız yaratan şarkı yarışması “X Factor”e 16 yaşından 99 yaşına kadar, kadın erkek herkes katılabilecek.  “X Factor”ün birincisi ise tam 2 Milyon TL’lik büyük ödülün sahibi olacak.
 
SEÇMELER BİNLERCE KİŞİNİN ÖNÜNDE YAPILACAK
“X Factor”ün konusunda uzman 4 kişilik jürisi, Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan yarışmacı adaylarını binlerce kişinin önünde dinleyecek ve star ışığı olan 12 yarışmacıyı seçecek. Yarışmacılar “X Factor”e ister tek başlarına isterlerse de gruplarıyla katılarak performanslarını sergileyebilecek.
 
STAR YARATACAK
“X Factor”ün jüri üyeleri, yarışmada sadece jüri üyeliği değil aynı zamanda mentörlük görevini de üstlenecek. Yani her bir jüri üyesi yarışmacıların performansından kıyafetlerine kadar sorumlu olacak.  Finallerde 12 yetenekli yarışmacı; şarkılarını stüdyoda orkestra eşliğinde söyleyecek ve her şarkıdan sonra jüri değerlendirmesini yapacak. Kimin programa veda edeceği ise SMS’ler sonucunda belirlenecek. Her bölümde en az SMS alan yarışmacı programa veda edecek. Program finalinde ise Türkiye, hatta belki de Dünya, yeni bir stara sahip olacak...

X FACTOR VİDEOLARI