X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

5N1K 20. Bölüm

Çanakkale Zaferi’nin  100. Yılında 5n1k Çanakkale’den ekranlara geliyor.

Türkiye için bu savaşların önemi neydi, 100. Yıl dolayısıyla Çanakkale’de ne tür etkinlikler düzenlendi? Tarihçiler, uzmanlar 5n1k’da anlatıyor.

Şimdiye kadar 10’a yakın Çanakkale Savaşı'nı anlatan film çekildi. Peki tarihi kişilikler sinemaya nasıl uyarlandı, yabancılara nasıl anlatıldı? Çanakkale’nin beyaz perdedeki savaşı da bu hafta 5n1k’da….

Ayrıca 5n1k bu hafta dünyaca ünlü bir konuğu da ağırlıyor. Sergileyeceği müzikal gösteri için Türkiye'ye gelen ünlü aktör Hugh Jackman 5n1k'nın konuğu oluyor.

Seçimler yaklaşırken parlamento dışındaki partilere 5n1k mikrofon uzatıyor.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR