X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

24.02.2016 / Genç Bakış / Güvenlik Uzmanı Mete Yarar

Sınırlar içinde ve dışında artan şiddetli çatışmalar güvenlik başlığını hayatımızın merkezine  oturttu. Bölgede yaşanan sıcak çatışmalara  tanık olan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar Abbas Güçlü İle Genç Bakış’ta, Türkiye ve Suriye içinde yaşanan çatışmaları anlattı..

Ankara'da 28 canımıza mal olan terör saldırısının mesajı ne?  Saldırıyı üstlenen TAK'ın PKK ve YPG ile ilişkisi var mı? PKK çatışmaları ve terörü büyük şehirlere taşımaya mı çalışıyor? Operasyonların bu kadar uzun sürmesinin ve çok şehit verilmesinin nedeni ne? Kandil, Öcalan'ı devre dışı mı bıraktı? Silahsız çözüm artık mümkün değil mi? ABD ve Rusya, Suriye'de kürt kartını nasıl oynuyor? Washington, Türkiye'nin itirazlarını neden görmezden geliyor? Suriye'de yaşananlar bağımsız bir "Kürt Devleti"nin  ayak sesleri mi? Bölgede bir Kürt Devleti kurulursa bu Türkiye’yi nasıl etkiler? Bölgede ateşkes sağlanacak mı? ABD ve Rusya’nın bu isteğine teröristler uyacak mı? Türkiye silah üretiminde ve silah ticaretinin neresinde? Kendi silahımızı üretebiliyor muyuz?

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR