X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

18.11.2015 / Genç Bakış / Osman Altuğ ve Mete Yarar

Dünya Paris saldırısı ile sarsılırken Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın G20 zirvesinde yaptığı konuşma ve Ali Koç’un kapitalizm çıkışı fakirlik ve terör bağlantısını gündeme getirdi.  Ekonomist Osman Altuğ ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar sosyoekonomik boyutuyla Paris saldırısını ve ardında yatan sebepleri öğrencilerle masaya yatırıyor.

Terörün sebebi kapitalizm ve giderek açılan sınıflar arası fark mı? Paris'teki kanlı eyleme imza atanların ve Brüksel'deki destekçilerinin en yoksul mahallelerden çıkması tesadüf mü? Terör insan kaynağını yoksulluktan mı sağlıyor? Paris’te meydana gelen eş zamanlı saldırılar ne anlama geliyor? IŞİD terörü medeniyetler arası savaşı fiilen başlattı mı? IŞİD terörü dini gerekçelerden mi destek buluyor yoksa zenginleşen batı yoksullaşan doğu arasında yaşanan bir savaş mı bu? Suriye savaşı yabancı cihatçılar sayesinde tüm Avrupa'ya yayılır mı?
Paris saldırısının ardından Avrupa Suriyeli göçmenlere kapıyı tam olarak kapatır mı? Paris saldırısının ardından kapitalizm değer kaybedip, sosyalizm bir ekonomik model olarak yeniden yükselir mi?

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR