X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

28.10.2015 / Genç Bakış / Celal Şengör

Prof. Dr Celal Şengör Atatürk’ün bilime tutkunluğunu, akılcı ve gerçekçi inkılaplarını ve Cumhuriyetin kuruluş felsefesinde bilimi nasıl kılavuz aldığını anlatıyor.

Atatürk bilimi neden bu kadar önemsiyordu? Batılılaşma hareketinde bilimin yeri neydi? Aydınlanmacı despotizm  nedir? Celal Şengör Atatürk için neden dahi diktatör dedi? Atatürkçülük nedir? Din gibi  kutsallaştırmak isteyenler var mı?

Atatürk için kurtuluş savaşı başlangıç  mı, bitiş mi? Atatürk'ün kafasındaki Türkiye hedefinden uzaklaşma ne zaman başladı? Atatürk, İnönü'ye neden küs öldü? Atatürk'ü kimse eleştiremiyor muydu? Harf devrimi neden yapıldı? Doğru bir karar mıydı?

Bir ülkenin inşasında bilimsel yöntemlerin nasıl kullanıldığını anlattığı "Dahi Diktatör" kitabı ile Prof.Dr. Celal Şengör, 28 Ekim Çarşamba gecesi Abbas Güçlü'nün sorularını yanıtladı!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR