X
X

Çok farklı bir Genç Bakış!

09.12.2010 Perşembe 12:23 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Yavuz Seçkin, kahkaha fırtınası estirdi...

Abbas Güçlü ile Genç Bakış'ın dün gece yayınlanan bölümünde kahkaha fırtınası esti. Renkli tiplemeleriyle ses getiren başarılı komedyen Yavuz Seçkin'in konuk olduğu Genç Bakış Kocaeli Üniversitesi'nden canlı yayınla ekrana geldi.

Seçkin'in Mehmet Ali Birand, Ahmet Çakar, Hıncal Uluç, İskender Büyük, Erman Toroğlu, Fatih Terim,  Ramiz Dayı, Mustafa Topaloğlu, Cemil İpekçi gibi birçok ünlü tiplemesiyle çok eğlenceli anlar yaşandı.

Başbakan taklidi yok

Yavuz Seçkin öğrenciler ve seyircilerden gelen ısrarlara rağmen "Ortam henüz siyasi tiplemeye hazır değil" diyerek Başbakan Erdoğan'ın taklidini yapmadı.

Yavuz Seçkin'in ekip arkadaşları Deniz Fehmi Dalsaldı, Yıldız Tilbe ve İsmail Baki Tuncer'in Aziz Yıldırım tiplemesi ise herkesi kırdı geçirdi. Ayrıca Kemal Sunal, Murat Aydınus, Nihat Doğan, Cem Yılmaz ve daha birçok ismi başarıyla taklit eden Dalsaldı ve Tuncer seyirciden tam puan aldı.

Öğrencilerle apaçi dansı

Programda Kocaeli Üniversitesi öğrencileri de şiir, şarkı, taklit ve  maç anlatımlarıyla yeteneklerini sergilediler. Yavuz Seçkin ve ekibinin Nihat Doğan, Zerrin Özer, Seda Sayan, Çelik  gibi isimlerin tiplemelerinden oluşturdukları jüri ise performanslara renkli yorumlar getirdi. Mini yarışmanın ardından Yavuz Seçkin ve ekibi öğrencilerle birlikte son dönemlerin modası "apaçi dansı" yaptı.

Yavuz Seçkin'in açıklamalarından;

Hafife alanlar var ama bu işte büyük emek var

- Dışarıda, günlük hayatta çok fazla taklit yapmamaya çalışıyorum. Bunu yalnızca iş olarak görüyorum. Evde takma saç, sakal, bıyıkla dolaşıyorum. Çünkü evim benim laboratuarım.

- Yaptığım işi hafife alıp dalga geçenler var ama bu işin altında büyük bir emek ve çalışma var.

- Ben daha bu işlere yeni başlamışken Volkan Severcan bana " Bırak sen, yapma bu işleri" demişti.

Bir ev bir araba...

- Ben bu piyasada iş yapıyorum ama bu sektörün dışında olduğumu düşünüyorum. Tüccarlıktan geldim. Belki yeniden ticarete dönerim.

- Sadece bir evimiz bir arabamız var. Çok büyük servetimiz yok. Biz kıt kanaat geçinen bir komedyen grubuyuz.

- Ailem bizi çok iyi yetiştirdi parayı bulduktan sonra sapıtma durumu benim için çok gerçek dışı.


Avrupa Yakası'ndan iyi proje yok radyo ve komedyenliğe devam

- Türkiye’de Arvupa Yakası gibi işler çok fazla yapılmıyor. Avrupa Yakası’nın üzerine çıkabilecek bir proje olmadığı için şu an en iyi yaptığım işte devam ediyorum.

Önce sohbet sonra taklit

- Yeni baştan bir karakter yaratmak ve  birisini taklit etmek eşit oranda zor.

- Taklidini yapacağım ünlüyü bir vesileyle bir yerde yakalayıp sohbet ediyorum. Çaktırmadan mimiklerini ses tonunu gözlemliyorum. Mesela Cemil İpekçi ile Mehmet Ali Birand ile karşılaştığımda onları hemen taklit edebildim.

- Çok zorlandığım taklitler de oldu. Onları da evde ayna karşısında çalışıyorum.

- Ünlülerle karşılaştığım zaman değişik tepkiler alıyorum. Mesela birgün Mahsun Kırmızıgül ile karşılaştığımda “ Oğlum ben bu kadar hızlı mı konuşuyorum?! Dedi.

Oynak bir yapım var

- Çocukken aslında güzel bir kız çocuğu gibiymişim büyüdükçe çirkinleşmişim. Çok eğlenceli bir ailemiz vardı babam saz çalar biz dört erkek kardeş zenne gibi oynardık. Hala da oynarım, oynak bir yapım var.

Das Borak'a yeni klip haftaya

- Das Borak çok sevilen bir karakter oldu. O'na apaçi müziğiyle bir şarkı daha yaptık. Haftaya klibi çıkacak.


 

ABBAS GÜÇLÜ İLE GENÇ BAKIŞ VİDEOLARI