X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Adı Efsane 25. Bölüm

Hakan, Naz'a olan duygularını öpücük ile belli etti; fakat, daha sonrasında ani verdiği karardan sonra pişmanlık duydu. Naz ise, Hakan'ın bu hareketini anlamakta zorluk çekti. Hakan ile bu durumu sert bir şekilde konuşan Naz bir karar aldı. Bu karar Hakan'ın ona olan duygularının netleşmesine neden oldu.

Sibel'in, Fiko'ya olan duyguları değişime uğradı; fakat, Fiko geçmişin izlerini aklından silemeyince ona güvenmekte sıkıntı yaşadı. Bu durum Sibel'in yanlış tarafı seçmesine  neden oldu. 

Hakan'ın annesi Gülsüm'ü, Sinan ile konuşurken gören Reyhan kızı Naz ile ilgili sırrın ortaya çıkmasının korkusunu yaşadı. Sinan'ın, Reyhan ile karşı karşıya kaldığı anlar korkusunun gözler önüne serilmesine neden oldu.

Hakan, tayfasını -özellikle de Fiko'yu- kuzeni ozandan korumak ve onlara güzel bir gelecek hazırlayabilmek için takımın koçu ile son bir anlaşma yapar. Önemli maça kardeşleri ile çıkan Hakan mutlu sona ulaşır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Ali ve Sadık'ın dağıttığı ve karakola düşmelerine neden olan el ilanlarında kuaför reklamı vardı

FRAGMANLAR