X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Adı Efsane 7. Bölüm

Hakan’ın babası Seyfi’nin alacaklıları gençlerin mekanında tartışma esnasında Melis’i vururlar! Melis, hemen hastaneye götürülür ve ameliyata alınır! Hakan, Tarık’ın kendisine emanet ettiği Melis’in içine düştüğü durumdan dolayı kendini suçlamaktadır! Ameliyathanenin önünde Melis’ten gelecek haberi beklerken Tarık’ı karşısında bulur!

Tarık ve Hakan arasında çok sert konuşma geçer! Tarık, sözleri ile Hakan’ı dövmekten beter eder! Bahar’ın bile uyarılarını duymayan Tarık, biricik kızının düştüğü durumdan dolayı Hakan’ı suçlamaktadır!

Haber alan Seçil de hastaneye koşar! Tarık’ın karşısında nefretini kusar! Tarık’tan beklemediği bir hareket gelir: Seçil’e sarılmıştır! Bahar da bu yaşananlara şahit olmuştur!

Tefeciler de boş durmaz! Alacaklarını tahsil etmek için Hakan’ı ve ailesini tehdit etmeye devam ederler! Hakan’ın kız kardeşi de olayın içine çekilir ve gözleri önünde arabaya atılarak kaçırılır! Kurtuluşu, Hakan’ın bulacağı paraya bağlıdır! Hakan sonunu düşünmeden, ilerde sorun yaşayabileceği  birinden borç alır.

Tarık ise, bu yaşananlardan dolayı kendini suçlar ve bir karar alır!



BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Reyhan'ın kızı Naz'ı Simay Barlas oynamaktadır

FRAGMANLAR