X
X

Adı Efsane dizisi oyuncuları

01.02.2017 Çarşamba 10:38 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:24)

Baş rollerinde Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer gibi başarılı oyuncuların yer aldığı "Adı Efsane"nin dizi karakterlerine yakından bakalım!

Tarık Aksoy (Erdal Beşikçioğlu): 40 yaşında, milli eski basketbolcudur… Zirvedeyken, geçirdiği sakatlığın ardından önce spor kariyerini sonra da sahip olduğu diğer her şeyi kaybeder, en son çocukları da alınır elinden… Kızlarının velayetini alıp onlara iyi bir hayat kurmak istemektedir fakat bu, basket koçluğu yapacağı okulun öğrencilerine bağlıdır.

Bahar Karagöz (Gökçe Bahadır): İdealist bir edebiyat öğretmenidir. Henüz atandığı okulda yeni olan yalnızca kendisi değildir. Zıt kişiliklere sahip olan Bahar ve Tarık aynı okulda çalışacak, eğitime ve hayata bakış açıları yüzünden aralarında bir sürtüşme olacaktır. Bahar için önemli olan çocukların okuyup, bu bataklıktan kurtulmalarıdır.

Seçil Karahan (Rojda Demirer): Tarık’ın baldızı, galeri sahibi bir heykeltıraştır… Yeğenlerinin iyiliği için, Melis ve Zeynep’i Tarık’tan tamamen koparması gerektiğinin farkındadır. Disiplinli, hırslı, kontrolcü karakteri izin vermese de içten içe Tarık’ın onu sevmesini ister. Hayallerindeki aileye ancak o zaman kavuşacağına inanır.

Hakan Şahin (Cem Yiğit Üzümoğlu): 18 yaşında olan Hakan, Tarık’ın koç olarak geleceği okulda öğrencidir. Mahalledeki arkadaşlarıyla kendilerine ait bir düzen kurmuşlardır. Yakın zamanda hayatına basketbolun gireceğinden ve takımın kaptanı olacağından habersizdir. Annesi ve kız kardeşi onun için herkesten önemliyken, Melis hayatına girer.

Melis Aksoy (Almila Ada): Tarık’ın büyük kızı olan Melis 17 yaşında bir kolej öğrencisidir. Kıvanç’la olan 2 yıllık beraberliklerini Hakan’la tanışmasının ardından zamanla sorgulamaya başlayacaktır. Babası Tarık’ın kendisinden ve kız kardeşi Zeynep’ten vazgeçmediğini görmek en büyük isteğidir.

Fikret Yurdakul (Baran Bölükbaşı): Hakan’ın en yakın arkadaşlarından Fiko, 17 yaşında bir lise öğrencisidir. Basketbola olan yeteneğini Tarık’la keşfedecektir. Fiko’nun bütün hayallerinde Sibel vardır. Onsuz bir hayatı düşünemez.

Sibel Yılmaz (Özgü Kaya): Sibel küçük ve mütevazı hayatından memnun değil, lüks ve konforlu bir yaşam istiyor. Onu çok seven Fiko’nun hayallerine dahil olamıyor çünkü Fikret’in hayalleri, mahallenin dışına bile çıkamıyor. Bir gün dansçı olup hayatını kurtarmak istiyor.
Ozan, Hakan'ın amcasının oğludur