X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Afili Aşk 11. Bölüm

Afili Aşk 28 Ağustos Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Ayşe, beklenmedik bir sürpriz misafir yüzünden duygularına yenik düşüyor!

Kerem kazadan sonra Ayşe’nin itirafının peşine düşer. Ayşe ‘’Sakın Aşık Olma’’yı kim için söylemiştir? Yoksa o kişi Muammer midir?

Öte yandan Ayşe ise hayatının teklifi ile karşı karşıyadır. Bir menajerlik şirketi Ayşe ile anlaşmak ister. Ayşe’nin bütün hayatını değiştirecek olan bu teklif, Kerem’in hiç hoşuna gitmez. Kerem Ayşe’nin yeni kariyerine engel olmaya çalışırken kendini sürekli Ayşe’nin yanında bulur. Ancak tam her şey yoluna girdi derken geçmişten gelen misafir dengeleri değiştirir.

Afili Aşk yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR