X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Afili Aşk 16. Bölüm

Afili Aşk 2 Ekim Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Kerem ve Ayşe arasında artan yakınlaşmalar, boşanma konusunda ikilinin kafasının karışmasına neden olur. Ayşe, Kerem'den etkilenmeye devam ederken Kerem de artık kendine bu durumu kabul ettirir. Boşanmaları konusunda elindeki kozu kullanan Ceyda ise evrakları imzalaması için Ayşe'yi tehdit eder. Ayşe, şirketin geleceği için o evrakı imzalar ancak Kerem cephesinde durumlar hiç de bu yönde gelişmez.

Öte yandan Muhsin ve Yelda arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar. Muhsin tarafından aldatıldığını düşünen Yelda zor günler yaşar. Bu durumda da Kerem ve Ayşe'ye büyük görev düşer. İkili, Muhsin'in peşine düşer ve onun ne işler karıştırdığını öğrenmek ister. Peki bu işin sonu neye varacaktır?

Afili Aşk yeni bölümleriyle her çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR