X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Afili Aşk 20. Bölüm

Afili Aşk 30 Ekim Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Ceyda’nın iş için hazırladığı kuğu konsepti, Kerem ve Ayşe arasında büyük bir yanlış anlaşılmaya yol açar. Ayşe içine düştüğü hayal kırıklığıyla perişan bir haldeyken, Kerem ise ne yapacağını bilemez. Kerem bu durumla yüzleşmekten korkarken, Ayşe daha fazla dayanamaz. Ayşe, Kerem’le yüzleşmek ister ama bu hiçte kolay olmayacaktır. Çünkü Kerem’in kafası soru işaretleriyle doludur.

Ceyda ise hazırladığı kuğu konseptinin Kerem ve Ayşe için ne ifade ettiğini öğrenir ve çılgına döner. Ceyda işini şansa bırakmama kararı alır. Kerem ve Ayşe’nin kaderi Ceyda’nın iki dudağının arasındadır. Kerem ve Ayşe’nin çocukluklarından beri olan kaderi mi galip gelecektir, yoksa Ceyda mı?

Afili Aşk yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR