X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Afili Aşk 6. Bölüm

Afili Aşk 17 Temmuz Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Kerem ve Ayşe arasındaki sahte evliliği öğrenen Ceyda, elindeki ses kaydı ile onları tehdit eder. Ceyda, boşanmalarına sebep olması için çiftin sürekli kavga etmesini ister. Ceyda'nın elindeki ses kaydını alana kadar onun kurallarına uyan Kerem ve Ayşe arasında yakınlaşmalar başlar. Bu yakınlaşma anları onları da şaşırtır.

Ofiste ses kaydını bulamayan Kerem ve Ayşe, onun evine girmeye karar verir. Kerem, Ceyda'yı oyalarken Ayşe ve Volkan harekete geçer. Ancak bu iş hiç de kolay olmaz. Ayşe tam hedefine ulaşmak üzereyken evde çalan hırsız alarmı her şeyi alt üst eder. 

Peki Ayşe şimdi ne yapacak? Kerem bu durumdan Ayşe'yi kurtarmak için nasıl bir kılıf uyduracak? Ceyda, evine giren kişinin Ayşe olduğunu öğrendiğinde ne yapacak?

Afili Aşk yeni bölümleriyle her çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR