X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Alın Yazım 118. Bölüm

Aysel başladığı yere geri dönmüştür... Mahalledeki herkesten gizlediği evde beş parasız ve aç bir şekilde saklanıyordur. Aysel yardım için aradığı sırada telefon konuşmalarından şüphelenen Yiğit konuşmaları duyar, Selma bu durum karşısında ne yapacaktır? Aysel’in eski işbirlikçisi Kürşat ise Selma’nın şüpheli tavırlarından yola çıkarak Aysel’in bulunduğu yeri öğrenebilecek midir?

Asya ve Yiğit, Asya’nın içeride kaldığı günlerin acısını çıkartırcasına beraber vakit geçirirken, yeni bir intikam planı olan Savaş’ın planı ne olacaktır? Bu plan dahilinde Yiğit ve Asya’nın başına ne gelecektir?

Şevki, Selim’i bulmuş; Emel ve Zuhal ise olay yerine son anda yetişmişlerdir. Şevki kimseyi dinlemeyerek silahın tetiğini çektiği sırada silahın önüne kim atlayacaktır? Bu durum sonrası kime ne olacak, dengeler nasıl değişecektir?

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR