X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Alın Yazım 151. Bölüm

Levent, Selma’nın bebeğinin bir başkasından olduğunu öğrenmiştir. Selma ve Aysel’in yapacak hiçbir şeyi kalmamış Levent bu çocuğun kimden olduğunu sorgulamaktadır. Köşeye sıkışan Selma Ercan’ın adını verecek midir? Levent, Selma’yı nasıl bir cezaya çarptıracaktır?

Asya ve Yiğit Savaş yüzünden gerilmişlerdir ama Asya kalbinin bir kez daha Yiğit’e ait olduğunu göstermek adına Savaş’ın yanında çalışmayı bırakacağını söyler. Asya ve Yiğit’in aşklarının üzerinde kara bulut gibi dolaşan Savaş bunu duyunca nasıl bir hamle yapacaktır?

Fuat ve Canan, Selim’in evine hırsızlık için girdikleri sırada Melek ile karşılaşmışlardır. Fuat arkasında iz bırakmamak için Melek’e ateş eder. Melek, Fuat’ın kurşunundan kurtularak Canan ve Fuat’ı deşifre edebilecek midir?

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR