X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

19. Bölüm

Kanal D’nin başrollerini; Duygu Keser, Ozan Dağgez, Yeşim Gül, Orhan Aydın, Deniz Özlem Durmaz, Ayberk Aladar, Zafer Demircan, Aykut Ünal, Mihriban Er, Kahraman Sivri, Pelin Orhuner, Efe Erdal, Ecem Karavus, Pervin Ünalp, Aziz Sarvan, Mehmet Renan Karagöz, Batuhan Sert ve Özge Oldaç’ın paylaştıkları “Alın Yazım” dizisinin bu bölümünün konusu şöyle;

Yiğit, Asya ile geçirdiği romantik gece sonrası Feraye’ye Asya’yı sevdiğini açıkça söyler. Bu sırada Yiğit’i duyan Asya, Yiğit’e bir sürpriz hazırlar. Feraye bu durum karşısında Asya ve Yiğit aşkına engel olabilecek midir?

Zuhal, borç batağında olan kocası Şevki’yi ve ailesini bu kirli işten kurtarmak için borçlu oldukları adamların karşısına tek başına çıkar. Zuhal, adamlara nasıl bir teklif sunacak, adamların Zuhal’e tepkisi ne olacaktır?

Kürşat, Aysel’in habersizce evine girmesine sinirlenmiş, Aysel’e unutamayacağı bir oyun oynar ve Levent’e, Asya ile ilgili bütün bilgileri ve Aysel’in yaptığını açıkça gösteren bir CD yollar. Aysel, CD Levent’in eline geçmeden yetişebilecek midir?

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR