X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

23.Bölüm

Kanal D’nin başrollerini; Duygu Keser, Ozan Dağgez, Yeşim Gül, Orhan Aydın, Deniz Özlem Durmaz, Ayberk Aladar, Zafer Demircan, Aykut Ünal, Mihriban Er, Kahraman Sivri, Pelin Orhuner, Efe Erdal, Ecem Karavus, Pervin Ünalp, Aziz Sarvan, Mehmet Renan Karagöz, Batuhan Sert ve Özge Oldaç’ın paylaştıkları “Alın Yazım” dizisinin bu bölümünün konusu şöyle;

Feraye, Aysa ve Yiğit’i ayırmak için boş durmaz. Asya’nın Yiğit’e verdiği hediyeyi gören Feraye, Asya’ya yeni oyunlar oynar. Diğer yandan Yiğit’i, Ercan ve Asya birlikte diye doldurmaya çalışan Feraye, bu yalanına Yiğit’i inandırmak için elinden geleni yapar. Zuhal, Şevki’nin cebinde kendine ait alyansını bulur ve bunu tefecilerden hangi parayla aldığını sorar. Zuhal, Şevki’nin Remzi Babayı ölüme sürüklediğini öğrenecek midir?

Vatan ise, Melek’in peşini bırakmaya niyetli değildir. Vatan’ın ruh hastası olduğunu Melek ya da Selim öğrenebilecek midir? Selma, Yiğit’in verdiği mühlet doldukça Asya’yı evden gönderme planına hız verir. Selma, Asya’dan kurtulmak için hayat kadınına nasıl bir teklifte bulunacaktır?

Yiğit ve Asya birbirlerini deli gibi sevmelerine rağmen uzak durmaya devam ederken, Yiğit bu duruma dayanamaz. Asya ile konuşmaya karar verir. Fakat bu konuşma Yiğit’in hiç de tahmin etmediği gibi sonuçlanmayacaktır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR