X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 435219019


Varnish cache server

26. Bölüm

Kanal D’nin başrollerini; Duygu Keser, Ozan Dağgez, Yeşim Gül, Orhan Aydın, Deniz Özlem Durmaz, Ayberk Aladar, Zafer Demircan, Aykut Ünal, Mihriban Er, Kahraman Sivri, Pelin Orhuner, Efe Erdal, Ecem Karavus, Pervin Ünalp, Aziz Sarvan, Mehmet Renan Karagöz, Batuhan Sert ve Özge Oldaç’ın paylaştıkları “Alın Yazım” dizisinin bu bölümünün konusu şöyle;

Asya, hayallerini çalan kişinin Selma olduğunu öğrenmiştir ve hayatına yeni bir yön vermek için Selma’nın evinden ayrılır. Asya kalacak yeni bir yer ve yeni bir iş bulabilecek midir? Asya’ya bir türlü ulaşamayan ve tamamen kaybettiğini düşünen Yiğit’in umudu tükenmiştir. Yiğit, Asya’yı bulabilecek midir? Yiğit’in gözünde kötü gözükmekten korkan Selma bu durumda ne yapacaktır?

Melek’in ayrılık teklifine karşılık Vatan, Melek ile kendi yöntemleriyle ilgilenmeye karar vererek haince planını devreye sokar. Melek’in etrafına görünmez ağlarını ören Vatan’ın elinden Melek’i kim kurtaracaktır? Şevki’yi ise polise ihbar ederler. Polisler, Şevki’yi almaya geldikleri anda Şevki’yi bu durumdan kim kurtaracaktır ve Şevki nasıl temize çıkacaktır?

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR