X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

4.Bölüm

Ece, ile Sidar Ana ile arasının bozukluğuna bir çözüm bulmak ve kendini kanıtlamak için, evin gelini olarak tüm işleri üstlenmeye karar verir. Fakat ev hanımlığı ve iş hayatını bir arada yürütmek uzaktan göründüğü kadar kolay olmaz. Üstelik Sidar kusur bulan kaynana rolüne bürünmüşken, Ece için ev işleri hiç kolay olmayacaktır.

Ece çamaşır, bulaşık, yemek yapmak gibi işlerle boğuşurken, Fırat ise Gözde'nin yeni oyunlarıyla uğraşmaktadır. Gözde, bu kez Fırat'ı Ece'nin elinden almaya kesin kararlıdır. Hastaneden bir bebek kaçırır. "Affet Afet Bacı" programına çıkan Gözde, bebeğin babasının Fırat olduğunu söyler.  Minik bebek Gözde'nin ardından Cano Ağa'nın başına kalır. Hayatında ilk kez kucağına bebek alan Cano Ağa, minik bebeğe babalık yapar. Bu sırada can yoldaşları Merdan ve Cüneyt de bebeğin etrafında pervane olmuştur.

BÖLÜMLER