X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

10.Bölüm

Tilbe, Dikmen'in eve hiçbir katkısı olmadığı için Tahliye'ye, Dikmen’in çamaşırlarını yıkamaması talimatını verir. Bunu öğrenen Dikmen de, bir çamaşırhane bulur fakat, fiyatları öğrenince çamaşırlarını yıkatamaz ve bir leğen alıp eve gelir. Çamaşırlarını kendisi, eski usulle elde yıkayacaktır.

Beste'nin liseden arkadaşı Oytunç, Beste'yi almak için evine gelir. Bu sırada apartmanda Dikmen'le karşılaşınca onu kapıcı sanır. Dikmen kapıcı olmadığını bir türlü anlatamaz. Bunun üzerine Oytunç'a kendince bir ders verir.

Tilbe, Kültür Bakanlığı'nın yaptığı bir yarışmaya, besteleyeceği bir eserle katılmak için hazırlanmıştır. Bestelediği eseri yazdığı nota kağıtlarına, Tahliye su dökünce olanlar olur. Tahliye, kovulmamak için Dikmen'den yardım ister. Dikmen de su dökülen kısmın notalarını yeniden yazar.

BÖLÜMLER