X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

13.bölüm

Ali, Zeynep’e aşkını itiraf edecek mi?

Musa, Mehmet’le yaptıkları sohbette Zeynep’i aslında hiç aldatmadığını, ona duyduğu aşkın 16 yıl boyunca hiç eksilmeden aynı şekilde devam ettiğini anlatır. Ali, Zeynep’e karşı olan duygularını artık ne dizginleyebiliyor, ne de içinde tutabiliyordur. Zeynep de aslında Ali’nin kendisine olan ilgisinin uzun süredir farkındadır. Daha önce uygun bir dille Ali’ye onu sadece bir dost olarak gördüğünü anlatmasına rağmen, Ali, her şeyi göze alarak yeniden Zeynep’in karşısına çıkar. Musa, Ayşe ile birçok sorun yaşasa da, bebeklerinin dünyaya gelmesine ve Ayşe ile bir aile olmaya karar vermiştir. Fakat, hiç beklenmedik bir gelişme yaşanır. Bebeğin gelişiminde ciddi bir sorun vardır. Bunu öğrenen Musa ile Ayşe büyük bir üzüntü yaşarlar.
Gazetelerde yine Zeynep ile Gonca hakkında haberlerin çıkması Zeynep’i çıldırtır. Sinirine hakim olamayan Zeynep, Musa’yı arar ve ona ciddi bir gözdağı verir. Musa’nın duyguları ve düşünceleri karmakarışık, kendisi ise ne yapacağını bilemez bir haldedir. Bir tarafta Zeynep ve Gonca, diğer tarafta Ayşe ve doğacak olan bebekleri… Ama ne olursa olsun Musa’nın emin olduğu tek bir gerçek vardır. O bebek her koşulda, mutlaka doğacaktır. Bunun için yapması gereken tek bir şey vardır o da Ayşe ile evlenmek.

BÖLÜMLER