X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

18.bölüm

Musa ile Zeynep biraraya geliyor

Kanal D’nin başrollerinde Talat Bulut, Vahide Gördüm, İlhan Şeşen ve Duygu Yetiş’in oynadıkları sevilen dizisi “Annem” bu akşam da duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor. Milyonların beğeniyle izlediği dizinin bu bölümünde, Gonca, annesinin doğum gününü fırsat bilerek Musa ile Zeynep’i biraraya getiriyor. Bu durum da, başta Gonca olmak üzere herkesi mutlu ediyor.

Gonca, annesinin doğum gününü fırsat bilerek Musa ile Zeynep’i bir araya getirir. Bu durum başta Gonca olmak üzere hepsini çok mutlu etmiştir. Musa ile Zeynep ise, her biraraya geldiklerinde aslında farkında olmadan birbirlerine daha çok yaklaşmaktadırlar.   

İbrahim, ayrılmış olmalarına rağmen Zehra’nın kalbini yeniden kazanabilme ümidiyle bir şeyler yapmaya çalışmaktadır. Ama artık çok geçtir. İbrahim ne yaparsa yapsın Zehra’yı yeniden birlikte olmaya ikna edemez.

Zeynep’in evinin de içinde bulunduğu pazar yeri, belediye tarafından o bölgeden kaldırılacak, yerine büyük bir alışveriş merkezi yapılacaktır. Bu projenin içinde İbrahim vardır. Ama Zeynep’in buna izin vermeye hiç niyeti yoktur. İbrahim ise Zeynep’i buradan vurmaya kararlıdır. 

Musa ile Ayşe arasındaki gerginlik hala devam etmektedir. Her ne kadar idare etmeye çalışsa da, Gonca ve Zeynep, Ayşe’yi çok fazla etkilemekte  ve germektedir. Bu durum da Musa ile ilişkilerine olumsuz yansımaktadır. 

Ali, artık Zeynep’e duyduğu aşka söz geçirememektedir ve her şeyi göze alarak Zeynep’e evlenme teklifi eder. Bu teklifi öğrenen Musa, Zeynep’e kararını sorar.      

BÖLÜMLER