X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

20.bölüm

Musa ile Ayşe evleniyor

Kanal D’nin başrollerinde Talat Bulut, Vahide Gördüm, İlhan Şeşen ve Duygu Yetiş’in oynadıkları sevilen dizisi “Annem” bu akşam da duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor. Milyonların beğeniyle izlediği dizinin bu bölümünde, Zeynep’in Ali’den aldığı evlenme teklifi, hem Musa’yı hem de Zeynep’i allak bullak ediyor. Ve Musa kararını verip, Ayşe’ye karısı olmasını istediğini söylüyor.Gonca, kimsenin hiç beklemediği bir anda anlaşılamayan bir şekilde fenalaşır ve apar topar hastaneye kaldırılır. Bu tatsız durum tüm aileyi altüst eder.
Musa’nın Ayşe’ye olan ilgisizliği Ayşe için artık dayanılmaz bir hal almıştır. İkisi de birbirini anlayamıyor ve konuşamıyorlardır. Ayşe, Musa ile bunları yaşarken Uğur’un kendisine gösterdiği ilginin de yavaş yavaş farkına varmaya başlamıştır ve bu durum Ayşe’nin kafasını çok karıştırmaktadır.Musa ve Zeynep birbirlerini her gördüklerinde farkında olmadan biraz daha yakınlaşmaktadırlar. Fakat Zeynep’in Ali’den aldığı evlenme teklifi, hem Musa’yı hem de Zeynep’i allak bullak etmiştir. İkisi de ne yapacaklarını, nasıl davranacaklarını bilmez bir haldedirler.
Ve Musa kararını verir. Ayşe’ye karısı olmasını istediğini söyler, apar topar nikahları kıyılır.

BÖLÜMLER