X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

21.bölüm

Gonca’nın hastalığı Musa ile Zeynep’i yan yana getiriyor

Kanal D’nin başrollerinde Talat Bulut, Vahide Gördüm, İlhan Şeşen ve Duygu Yetiş’in oynadıkları sevilen dizisi “Annem” bu akşam da duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor. Milyonların beğeniyle izlediği dizinin bu bölümünde, Musa ile Zeynep, Gonca’nın hastalığından ötürü bir araya geliyorlar.

Musa ile Ayşe’nin aniden kıyılan nikahları, başta Gonca olmak üzere herkesten habersiz gerçekleşmiştir. Sadece İbrahim ve Şeref bu nikahtan haberdardır.
Gonca panik atak rahatsızlığını öğrendikten sonra arkadaşlarından ve Eymen’den iyice uzaklaşmayı seçmiştir. Hastalığını kabul etmek istemeyen Gonca, arkadaşlarından bu durumunu gizlemekte kararlıdır.
Ve Gonca, o gün yaşadığı çarpıntıyı tekrar yaşar. Bu durumun tekrarlaması Gonca’yı çok rahatsız eder.
Uğur, Ayşe’ye olan ilgisini artık açık açık göstermektedir. Kıskançlıkların bile başlamış olması Ayşe’yi, gün geçtikçe daha da şaşırtmaktadır.
Zeynep, zaman ilerledikçe farkında olmadan Ali’ye yakınlaşmaktadır. Bu yakınlaşma, ikili arasında bir şeylerin başlamasına neden olacak mıdır?

BÖLÜMLER