X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

29.bölüm

Musa’nın misafiri var

Zeynep’in aldığı sessiz telefonlar artık iyice sinirlerini bozmuştur. Arayanın hala kim olduğunu bilemeyen Zeynep, sadece onun bir kadın olduğunu anlamıştır. Hülya, yıllardan sonra biranda Musa’nın karşısına çıkıvermiştir. Ama bu gelişinin sebebi artık Musa değil, oğludur. Artık sayılı günleri kalan Hülya, Musa’dan oğlu için yardım istemektedir ve oğlunu emanet edebileceği tek kişi de Musa’dır.
Ayşe’ye yaptıklarının sonucunda bir cezayı hak etmiş olan Arzu, biranda tepe taklak olur. Ayşe, artık ondan intikamını almıştır ama bu durum Arzu’yu daha çok kışkırtmıştır.  Hülya, ölmeden önce hastanede Musa ile yüzleşir. Sanki günah çıkartmakta olan Hülya, Musa’ya öyle şeyler anlatır ki, Musa duyduklarının karşısında büyük bir şok yaşar. Bu duyulanlar tüm aileyi karıştıracaktır.

 


 

BÖLÜMLER