X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

32.bölüm

Musa, Zeynep’e yaklaşmaya çalışıyor

Kanal D’nin başrollerinde Talat Bulut, Vahide Gördüm, İlhan Şeşen ve Duygu Yetiş’in oynadıkları sevilen dizisi “Annem” bu akşam da duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor. Milyonların beğeniyle izlediği dizinin bu bölümünde, Musa, Zeynep’e yaklaşmak için her yolu deniyor. Zeynep ise, Musa’nın her hareketini merakla gözlemliyor.

Musa, Zeynep’e yaklaşmak için her yolu denemektedir. Zeynep ise, ne yapacağını bilemez bir halde, Musa’nın her hareketini merakla gözlemler. İbrahim’in intihar girişiminde bulunması ve kurtulması, ailesini yeniden kazanmasına vesile olmuştur. Zehra ile barışmışlar ve tekrar aile olmaya karar vermişlerdir. Buraya kadar her şey çok güzel gözükmektedir. Ama unutulan tek bir şey vardır, o da Zehra’nı hiçbir gerçeği bilmemesidir.
Ali, Zeynep’ten ayrılmış olmanın yükünü taşımakta çok zorlanmaktadır. Zeynep bile Ali’nin iç dünyasında yaşadıklarının farkında değildir. Hayat, bazılarına güzellikler sunarken, bazılarına ise acılar yaşatmaktadır. Acaba hayat bu defa kimin canını yakacaktır?  

 

BÖLÜMLER