X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

34.bölüm

Ayşe ile Musa’nın sırrı ortaya çıkacak mı?

Ayşe ile Musa arasında yaşanan beklenmeyen gelişme, şu an için ikisinin arasında bir sır olarak kalıyor. Ancak Mehmet bir şeyler olduğunu fark ediyor.

Ayşe ile Musa arasında yaşanan beklenmeyen gelişme, şu an için ikisinin arasında kalacak olan bir sırdır. Ancak Mehmet bir şeyler olduğunun farkında gibidir.
Süreyya’nın yokluğunu inanılmaz bir acıyla yaşamaya devam eden Mehmet için hayata devam etmek gitgide daha da zorlaşmaktadır.
Artık İbrahim ile Zehra arasındaki buzlar iyice erimiştir ve tekrar bir aile olma yolunda ilk adımlarını atmaya başlamışlardır.
Derya ile İsmail arasındaki gerginlik gün geçtikçe daha çok artarak devam etmektedir ve bu durum artık çevredeki insanların bile dikkatini çekmeye başlamıştır.
Mehmet gibi Emine de bir şeylerin ters gittiğini hissetmiştir. Bu düğümü acaba kim çözecektir?

 

BÖLÜMLER