X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

36.bölüm

Musa, duygularını Zeynep’e açıklıyor

Mehmet, yeni evini gördüğünde gözlerine inanamaz. Bu sürpriz, Süreyya’nın ardından onu mutlu eden tek şey olmuştur.
Ayşe’nin kendisinden uzaklaşmasını bir türlü hazmedemeyen Uğur, onu köşeye sıkıştırmak için her yolu dener. Ayşe, büyük bir çıkmazın ortasındadır.
İbrahim’in şüpheleri artık netleşmiştir. İsmail ile Derya’nın arkadaşlığını öğrenen İbrahim çılgına döner. Artık ok yaydan çıkmıştır.
Gonca’nın okul partisi sayesinde Zeynep ile Musa bir araya gelirler. Bu sayede Zeynep’e yakınlaşma fırsatı sağlayan Musa, artık duygularını açıkça dile getirir. Zeynep’in duyguları da kafası da tamamen karışır.

 

BÖLÜMLER