X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

37.bölüm

Muhteşem sezon finali

Kanal D’nin başrollerinde Talat Bulut, Vahide Gördüm, İlhan Şeşen ve Duygu Yetiş’in oynadıkları sevilen dizisi “Annem” bu akşam sezon finali yapıyor. Yeni yayın döneminde yine Kanal D’de ekrana gelecek olan dizinin sezon finalinde, dizinin tiryakilerini büyük sürprizler bekliyor.

Zeynep, Musa’nın uzun süredir kendisinden bir şeyleri gizlediğinin farkındadır. Bu gizlilikten artık iyice emin olan Zeynep, Musa’yı köşeye sıkıştırır. Fakat Musa, o sır dolu geceden bahsetmemekte kararlıdır.
Musa için sır olan gece, Ayşe için artık sır değildir. Bu geceyi Ayşe ile yakınlaşarak öğrenen İbrahim’in eline hiç beklemediği biranda çok iyi bir fırsat geçmiştir. İbrahim, bu durumu acaba nasıl değerlendirecektir?
Zehra ise İbrahim, Musa, Zeynep ve Ayşe arasında neler olduğunu bir türlü çözemez. Ancak artık şüpheleri sırayla ortaya çıkmaktadır.
Sanki herkes bir ipin ucunda gibidir. Dengeler her an değişecek bir durumdadır. Acaba bu sefer değişecek olan durumlar, Zeynep ile Musa’yı nereye sürükleyecektir?
 

 

BÖLÜMLER