X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

38.bölüm

 “Annem” başlıyor

“Annem” hayranlarının merakla beklediği Musa ve Zeynep birleşmesi bu sezon gerçekleşebilecek mi? Ayşe ve İbrahim cephesi oldukça karışık ve hareketli geçecek. Peki  Gonca’ya neler olacak? Artık büyüdüğünü iyice hisseden, yeni insanlarla tanışan ve çevresinden yavaş yavaş uzaklaşan Gonca’yı nasıl günler bekliyor? Aşklarını kalplerine gömmek zorunda kalan Ali ve Uğur bu şekilde devam edebilecekler mi? Tüm bu soruların yanıtları da yeni sezonda karşılığını bulacak. Diziye katılan oyuncularla, yepyeni bir soluk kazanan “Annem” bu sezon hem çok şaşırtacak, hem de kalplere dokunmaya devam edecek.
“Annem” ekibi, yeni sezonun ilk bölüm çekimlerine Şanlıurfa’da başladı. Şanlıurfa’da gerçekleştirilen çekimlerden ekrana çok güzel kareler yansıyacak.
Dizinin yeni sezon ilk bölümünün konusu ise şöyle;
Musa ile Zeynep, yaşadıkları o kadar olumsuz olaylardan sonra, birbirlerine  karşı 16 yıldır bitmeyen aşklarının farkına sonunda varmışlardır. Ve tekrar bir araya gelmeye karar vermişlerdir.
Zeynep’in kafasında Musa ile ilgili hala bir takım soru işaretleri vardır ama, büyük bir soğukkanlılıkla beklemekte ve gözlemlemektedir.
İsmail, Derya’yı öyle bir saplantı haline getirmiştir ki, Derya’nın Şanlıurfa’da olması bile onu durduramamıştır. İsmail’in Şanlıurfa’ya gitmesiyle artık tüm aile her şeyi öğrenecektir.
Ayşe vücudunda hissettiği değişikliklere bir anlam verememektedir. Arzu’nun ısrarlarına dayanamayıp doktora gitmeye karar veren Ayşe, acaba neyle karşılaşacaktır?
 

 

 

BÖLÜMLER