X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

42.bölüm

Musa ile Zeynep'in mutluluğu tehdit altında!

Ayşe’nin karnında Musa’nın bebeğini taşıması, Musa ile Zeynep’in mutluluklarını da tehdit ediyor.

Başar ve Gonca birbirlerinden o kadar çok etkilenmişlerdir ki, bunun adı ikisinde de aşktır. Duygularının yoğunluğuna engel olamayan iki genç, birdenbire o kadar çok yakınlaşmışlardır ki, artık aralarında bitemeyecek bir bağ oluşmuştur.
Ayşe’nin durumu her geçen gün daha fazla risk içermeye başlamıştır. Doğacak olan bebeğin ortada kalmaması için çocuğun babasını bulmak gerekmektedir. Ayşe asla Musa’yı aramayacaktır. Peki kim ya da kimler bu durum için bir şeyler yapacaktır?

Gonca ile Başar’ın ilişkilerini fark eden Zeynep, çok endişelenmektedir. Başar’ın geçmiş hayatı ve yaşı bir anne olarak Zeynep’i çok fazla düşündürmektedir.

Musa ile Zeynep’in evlilikleri çok güzel gitmektedir. Peki bu sefer bu mutluluk onlar için sonsuz mu olacak, yoksa ikinci bir darbe mi olacaktır?

BÖLÜMLER