X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

43.bölüm

Musa ile Zeynep’in arası açılıyor

Ayşe’nin bebeğinin Musa’dan olduğunun öğrenilmesi üzerine, Musa ile Zeynep’in arasında derin uçurumlar oluşuyor.
Ayşe’nin bebeğinin Musa’dan olduğu artık bir sır değildir. Tüm aile ve tabii ki başta Zeynep olmak üzere herkes şoktadır. Bu olay bu sefer hiç kimsenin kabul edemeyeceği kadar büyüktür.
Musa yıkılmıştır. Her ne kadar bu olayın, Zeynep hayatına girmeden önce olduğunu söylese de, Zeynep hiçbir açıklamayı kabul etmez.
Ayşe, bu durumdan hiç hoşnut değildir. Musa’nın hayatını mahvetmiş olmak onu da üzmekte ve bir şeyleri düzeltmek istemektedir.
Herkesin tarafında olaylar karışıktır. Bu kadar tatsızlığın üzerine Gonca ile Başar cephesinde de ciddi gelişmeler yaşanacaktır.
 

 

BÖLÜMLER