X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

45.bölüm

Musa ve Zeynep, Gonca’ya söz geçiremiyor

Henüz 17 yaşında olmasına rağmen hamile kalan ve bebeğini dünyaya getirmekte kararlı olan Gonca’ya, ne babası Musa ne de annesi Zeynep söz geçiremiyor ve ne yapacaklarını şaşırıyorlar.
Derya, ailesi ile İsmail arasında kalmasına artık dayanamamış ve düşünmeden aldığı ani kararla evden ayrılarak İsmail’in yanına yerleşmiştir. Bu durum herkeste tam bir şok etkisi yaratmıştır.
Gonca’nın henüz 17 yaşındayken hamile kalmış olması, tüm bu yaşanılanlardan çok daha ağır ve yıpratıcı olmuştur. Dikbaşlılığı ve kararlılığı konusunda hiçbir zaman ödün vermeyen Gonca, bu konuda da kesin kararını vermiştir. Bu bebek ne olursa olsun dünyaya gelecektir.
Gonca’ya ne şekilde davranacaklarını bilemeyen Zeynep ve Musa peki şimdi ne yapacaklardır?

BÖLÜMLER