X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

48.bölüm

Kötü günler geride kalıyor

Musa ve ailesinin arka arkaya yaşadıkları felaketler ve kötü günler geride kalıyor.
Arka arkaya yaşanan felaketler sanki durulmuştur. Musa ölümden dönmüş, yeniden sevdiklerine kavuşmuş ve bu tatsız olay sanki bir şeylerin değişmesine vesile olmuştur.
Gonca’nın içinde bulunduğu durumun ve yaşadıklarının onun psikolojisini ne kadar bozduğunu fark eden Musa, Zeynep’in de söylediklerini düşünerek Gonca ile Başar’ın beraber olup, bu bebeği dünyaya getirmelerine izin vermeye karar verir.
Derya, gün geçtikçe İsmail’den ayrılmanın nasıl bir şey olduğunu daha iyi anlamakta ve acısı sürekli artmaktadır. Sürekli Derya’nın peşinde olan İsmail, bu sefer bunu yapmamış ve onun kararına saygı duymuştur. İsmail’in bu hali Derya’yı her geçen gün daha fazla karamsarlığa iter.
Musa, arka arkaya aldığı kararlara bir yenisini daha ekler. Bu karar, kimsenin beklemediği ani bir karar olacaktır.

 

BÖLÜMLER