X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

53.bölüm

Zeynep ve Musa yol ayrımında

İbrahim’in yıllardır Zeynep’e duyduğu yasak aşk, artık Zeynep’in sırrı olmaktan çıkıyor. Bu olay Zeynep ve Musa için de son nokta oluyor.
Zehra, yıllardır içinde sakladığı büyük acısını sonunda herkesin yüzüne haykırmıştır. İbrahim’in yıllardır Zeynep’e duyduğu bu yasak aşk, artık Zeynep’in sırrı olmaktan çıkmıştır. Bu olay herkes için son nokta olacaktır.
Gonca, yaşının ona sunduğu hayattan daha farklı bir hayatı seçmesinin gelgitleri içindedir. Sürekli arkadaşlarının hayatlarıyla, kendi hayatını kıyaslamakta ve gerilmektedir. Bu durum hem kendisini, hem de Başar’ı olumsuz etkilemektedir.
Derya, yavaş yavaş hayata dönmeye başlamıştır. Her ne kadar hala İsmail’i unutamasa da artık huzurlu ve düzgün bir hayat yaşamak istemektedir.
Ayşe, yavaş yavaş sanki, korktuğu sona yaklaştığını hissetmektedir. Acaba Ayşe, bu amansız hastalıktan kurtulabilecek midir? Yoksa Masal’ı yeni başladığı hayatında yalnız mı bırakacaktır?

 

BÖLÜMLER