X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

57.bölüm

Gonca’nın yüreği hâlâ yaralı

Kaybettiği bebeğinin acısını hâlâ yüreğinde taşıyan Gonca, sinirli tavırlarıyla hem kırıyor hem üzüyor.
Gonca, kaybettiği bebeğinin acısını hâlâ yüreğinde taşımakta ve her geçen gün çevresine karşı daha sinirli tavırlar sergilemektedir. Özellikle de Başar’ın üstüne fazla gitmektedir. Bu durum Başar’ın da acısını körüklemektedir. Gonca’nın kendisinden uzaklaşması ise, Başar’ı ayrıca üzmektedir.
Artık tamamen dibe vurmuş olan Başar, sanki her şeyden kaçmak istercesine kendini daha çıkılmaz bir yola sürükler.
Mehmet ve Ali, yalnızlıklarını birbirlerine destek olarak aşmaya çalışmaktadırlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar kalplerindeki acı dinmemektedir.
Zeynep ile Musa ise buldukları her fırsatta çocuklar gibi didişmektedirler. Zeynep, parmağına yüzüğü tekrar takmıştır ama kararını hâlâ tam olarak vermiş değildir. Musa ile Zeynep’in bebeği onlar için acaba bir umut olacak mıdır?

BÖLÜMLER