X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

58.bölüm

Zeynep ve Musa arasındaki buzlar eriyor

Musa, her fırsatta Zeynep’e karşı yeni bir yaklaşım yolu üretiyor ve artık Zeynep ile aralarındaki buzlar yavaş yavaş erimeye başlıyor.
Zeynep’in artık yavaş yavaş sancıları başlamıştır. Beklenmedik bir anda ortaya çıkan bu sancılar, Musa’da tam bir panik havası yaratır.
Musa, her fırsatta Zeynep’e karşı yeni bir yaklaşım yolu üretmektedir. Artık yavaş yavaş aralarındaki buzlar erimekte, Zeynep de yumuşamaktadır.
Derya ile Barış’ın arkadaşlıkları git gide ilerlemektedir. Zehra da Barış ile tanışma fırsatı bularak, İsmail konusunda biraz rahatlamıştır.
İbrahim kendisinin ve ailesinin canını yakan herkesten intikam almakta kararlıdır. Aldığı bu kararın sonuçları acaba kendisi için mi, yoksa ailesi için mi daha ağır olacaktır?

BÖLÜMLER