X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

2.Bölüm

Kanal D’nin başrollerinde; Hümeyra, Büşra Pekin, Şükrü Türen, Seda Türkmen, Bora Akkuş, Bülent Seyran, Erkan Köse, Algı Eke gibi birbirinden güçlü isimlerin yer aldığı, ilk bölümü geçtiğimiz hafta ekrana gelen ve izleyicilerde tam not alan komedi dizisi “Annem Uyurken” bu akşam 2. ve yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Yine  eğlence ve kahkaha dolu olan dizinin bu bölümünde; 10 yıllık derin uykudan uyanan Gül’ü birkaç hassas gün bekliyor. Bu süre zarfında hiçbir kötü haber almaması gereken Gül’e pembe yalanlar söyleniyor.

Gül, Necip’in yardımıyla 10 yıllık derin uykusundan uyanmıştır. Herkes çok mutludur. Fakat Doktor, Gül’ün hassas birkaç gün geçireceğini ve bu süre zarfında kötü hiçbir haber almaması gerektiğini söyler. Hasan arka arkaya söylediği yalanlarla Gül’ü mutlu etse de çocukları ateşe atar. Şimdi hepsi annelerine ne kadar mükemmel insanlar olduklarını kanıtlamak zorundadır. Hepsinin birbirinden imkansız görevleri vardır.

Saklanması gereken en üzücü haber Necip’in ölümü olacaktır. Necip’in ölümünü araştıran Cinayet Masası Komiseri Avni ise aileden şüphelenmektedir.

BÖLÜMLER