X
X

"Annem Uyurken" yakında Kanal D'de başlıyor!

18.06.2012 Pazartesi 10:17 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Annem Uyurken: Komedi bu yastığın altında!

Kanal D’de yakında, “Annem Uyurken” adlı yeni, sımsıcak bir komedi dizisi başlıyor. Başrollerinde; Hümeyra, Büşra Pekin, Şükrü Türen, Seda Türkmen, Bora Akkuş, Bülent Seyran, Erkan Köse, Algı Eke gibi birbirinden güçlü isimlerin yer aldığı dizide, on sene önce kızının düğününde fenalaşan ve nedeni belirlenemeyen bir sebeple komaya giren Gül Hanım, onun dünya umurunda olmayan kocası gamsız Hasan, annesinin yokluğunda aileyi birarada tutmaya çalışan zavallı Defne ve başına buyruk büyüyen üç çocuğun eğlenceli hikâyesi anlatılıyor.

Yapımını Tims Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu ve Başak Soysal’ın yaptıkları “Annem Uyurken”in senaryosunu ise Emre Özdür, Volkan Sümbül ve Ali Demirel kaleme alıyor. Hümeyra’nın “Gül” karakterini canlandırdığı dizi, eğlenceli hikayesi, güçlü oyuncu kadrosu ve rejisiyle, ilk bölümden itibaren milyonların yeni ekran gözdesi olmaya aday.
İşte “Annem Uyurken”in oyuncu kadrosu
Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken “Annem Uyurken”de; Hümeyra, Büşra Pekin, Şükrü Türen, Seda Türkmen, Bora Akkaş, Bülent Seyran, Erkan Köse, Algı Eke, Ayşen Sezerel, S. Devrim Yakut, Ali Meriç, Ünal Yeter, Rüzgâr Aksoy, Nil Günal, Efe Tuncer ve Can Bartu Aslan rol alıyor.
“Annem Uyurken”in hikayesi ise şöyle;
Gül Hanım bu yaz sizlere rüyalarını anlatacak. Çünkü o, on yıldır derin bir uykuda. 
On sene önce kızının düğününde fenalaşan ve nedeni belirlenemeyen bir sebeple komaya giren Gül Hanım, onun dünya umurunda olmayan kocası gamsız Hasan, annesinin yokluğunda aileyi birarada tutmaya çalışan zavallı Defne ve başına buyruk büyüyen üç çocuğun eğlenceli hikâyesi...
Gül Hanım uyuduğunda birbirinden sevimli dört çocuğu vardı. Tıkır tıkır işleyen bir lokum dükkânının sahibiydi. Mutlu, huzurlu, birbirine bağlı bir ailenin annesiydi. Ama şimdi ne ailesi, ne dünya, ne de kendisi bıraktığı yerde. Evin otoriter kraliçesinin yokluğunda, herkes başka bir yöne savrulmuş durumda. Gül Hanım artık uyanmalı ve bugüne kadar yalpalaya yalpalaya, zar zor bir arada kalmayı becermiş ailesini toparlamalı. Onca yıldır onsuz devam eden hayata adapte olmalı, yeni dünyaya ayak uydurmalı. Üstelik bunların hepsini bir an önce yapmalı. Çünkü daha fazla kaybedecek zamanı yok. 
Habersizce evleneni, evdeki antika eşyaları satıp gizli servet sahibi olanı, alt komşu ile yasak aşka yelken açanı, kendi çıkarları için önüne geleni kullananı, kararsızı, katili ve onun peşine düşen enteresan polisi, hayaleti ve yıllardır uyuyan Gül’ü ile, “Annem Uyurken” bu yaz sizlere çok komik şeyler anlatacak.

Yapım :Tims Productions
Yapımcı :Timur Savcı
Yönetmen :Kerem Çakıroğlu- Başak Sosyal
Senaryo :Emre Özdür- Volkan Sümbül- Ali Demirel
Genel Koordinatör :Başak Abacıgil Sözeri
Oyuncular: :Hümeyra (Gül), Şükrü Türen (Hasan), Büşra Pekin (Defne), Seda Türkmen (Derya), Bora Akkaş (Mert), Algı Eke (İclal), Bülent Seyran (Avni), Erkan Köse (Lütfi), Ayşen Sezerel (Lale), S.Devrim Yakut (Nuran), Ali Meriç (Necip), Ünal Yeter (Aykut), Rüzgar Aksoy (Cem), Nil Günal (Aylin), Efe Tuncer (Doktor), Can Bartu Aslan (Murat)