X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 348. Bölüm

Ekip, bir fuhuş şebekesini çökertmek için harekete geçiyor.

Haluk cezaevindedir. Feray ve Ceren, Deniz’de yaşamaya başlar. Seda artık Ankara’ya dönecektir. Ama Onur’un doğumgünü sebebiyle birkaç gün daha gidişini uzatmaya karar verir. Onur, doğumgünü kutlamayı sevmeyen biridir. Ece, Onur ile birlikte başbaşa doğumgününü kutlamaya karar verir. Onur için sürprizi vardır. Çok güzel bir akşam geçirirler. Ta ki, karşılarına Seda çıkana kadar.

Anna ve Elena, Bahri’nin randevuevinde çalışmaktadır. Elena hamileliğinin son zamanlarındadır ve sancı içerisindedir. Bahri pisliğin teki olduğu için, kadının rahatsızlığını umursamaz. Anna, ablasını o halde bırakıp müşteriye sunulur. Kız adamın kafasına darbe indirip polise haber verir. Aylin gelen anons üzerine, ekip oraya yetişene kadar, müdahale etmeleri amacıyla en yakındaki ekibi gönderir. En yakındaki ekip ise Önder ve Halit’tir. Ekip olay yerine geldiğinde Bahri pılını pırtısını toplamış, kızları da alıp kaçmıştır.

Polise ihbar ettiği için Anna’nın Bahri’nin elinden çekeceği vardır. Ekip randevuevi sahibi Bahri’nin peşine düşer. Bahri yeni mekanına yerleşir. Kendisine casusluk yapan Önder ve Halit’i de görmeyi ihmal etmez. Elena’nın sancıları dinmeyince, Bahri ebe kadın Havva’yı çağırır. Elena’nın bu şartlar altında doğum yapmasının riskli olduğunu söyler. Bahri’nin bu durum umurunda değildir. Önemli olan tek şey bebeğin sağ salim doğmasıdır. Çünkü Bahri, aynı zamanda doğan bebekleri, çocuğu olmayan zengin ailelere satmaktadır.

Aylin’in ameliyat günü gelmiştir. Suat, refakatçi olarak onun yanında kalır. Tüm ekip bir arada Aylin’i ameliyathaneye kadar götürürler. Aylin büyük bir moral ile ameliyata girer.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hüsnü'ye saplantılı bir şekilde aşık olan Merve muhbirdir

FRAGMANLAR