X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 86. Bölüm

Arka Sokaklar’da muhteşem sezon finali

Murat’ın kimliği ortaya çıkartılmıştır. Ekip olay yerine vardığında ne Murat’a, ne de gençlere ait bir iz bulamazlar. Peri ve Olcan köşeye sıkışmış durumdadır.  Zeynep ve ekipteki arkadaşları, Murat’ın kurtulması için ellerinden geleni yaparlar.
Rıza Baba, Pınar’a gelen teklifle oldukça zor günler geçirmektedir. İl il dolaşıp konser verecek olan Pınar’a söz geçiremeyince devreye Ali’yi sokar.

Merkeze gelen ihbarla yeni bir olayı araştırmaya başlayan Ekip, aşiretinden kaçan Meryem ve bebeğine yardım etmeye çalışırken hapisten kaçan Galip, işlerin karışmasına neden olur.

Tüm ekipleri ayağa kaldıran Bektaş ve Mevlüt, İstanbul’un çeşitli yerlerinde özellikle kalabalıkların bulunduğu alanlarda bombalı eylem hazırlığındadırlar. Terörist guruba yardım eden kişilerin izlerini sürerek durdurmaya çalışan Ekip’i çok zor bir görev beklemektedir.

Tunç, yaz tatili planları yaparken halası onu Amerika’ya davet eder. Mesut bu haberle her ne kadar sarsılsa da Tunç’u da engellemek istemez.

Suat ve Ferda yine iş başındadır. Direksiyon dersi aldıkları Erdinç’in aslında başka planları vardır. Erdinç’in karısının çıkardığı rezalette karakola düşen Suat, Hüsnü’nün arabasının da çalınmasıyla zor günler geçirir.

Zeynep sınavı kazanır. Yurt dışına gitmeye kararlı olduğunu anlayan Murat onun önünde durmaz, fakat onunla gitmeyi de teklif etmez. Tüm  Ekip, Murat’ın, eşyalarını toplayan Zeynep’i durdurup durduramayacağını merakla beklemektedir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Engin Müdür'ün eşi Başak, öğretmendir

FRAGMANLAR