X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 354. Bölüm

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Müge Boz, Can Nergiz, Alp Korkmaz ve Beril Kayar’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu hafta da heyecan ve macera dolu bir bölüm ile ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Onur babasını bulurken, Mesut ise Cengiz ile görüşmeye başlıyor.

Onur, babası Ali Kemal’in mafyaya hizmet eden bir adam olduğunu öğrenmiş ve bunu Ece ile paylaşmıştır. Onur’un kardeşi Baran’ı yıllar sonra bulması, sonrasında kendi elleriyle cezaevine koyması, üzerine  birde babasının bu durumu, Onur’u psikolojik olarak iyiden iyiye çökertmiştir.

Rıza Baba, Onur’un babası ile tanışmak ister fakat Onur buna hazır olmadığını dile getirse de, gene de babası ile buluşmaya gider. Giderken kız arkadaşı Eceyi de yanında götürür. Ali Kemal ise Baran’ı görmeye cezaevine gider. Baran babasına fazlasıyla sıcak davranır.

Ali Kemal, Ece ve Onur nihayet buluşurlar. Fakat sohbetleri yeni başlamıştır ki Ali Kemal’ in patronu Ragıp’ın oğlu bir barda olay çıkartmıştır ve Ali Kemal karanlık hayatına bir kez daha geri dönmek zorunda kalır.

Mesut, Esma’nın ölümünden sonra iyice psikopatlaşmıştır. Arif müdür ise Amerika’dan dönmüş ve Rıza Baba’dan genel durum hakkında bilgi alırken, Mesut’un da durumunu sormuştur. Rıza Baba Mesut’u açığa aldığını ve savcılıktan bilgi beklediğini Arif Müdür ile paylaşır. Arif, Rıza’nın kararlarının arkasındadır.

Hüsnü, Mesut’u toparlamak için elinden geleni yapsa da çoğu zaman kayıtsız kalmaktadır. Cengiz ise Mesut’u arar ve görüşmek istediğini söyler. Mesut önceleri görüşmek istemese de, Rıza Baba’nın kendisini sildiğini düşünerek Cengiz ile görüşmeye karar verir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hüsnü, TV şovunda polis danışmanı olmuştur

FRAGMANLAR