X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 358. Bölüm

Arif Müdür, Rıza Baba’nın terfisini ekiple paylaşır. Tüm ekip bu terfiye çok sevinmiştir. Fakat Rıza Baba’nın yerine gelecek olan isim ekip içinde merak konusu olmuştur.

Rıza Baba bu konuyu konuşmak için, Hüsnü ve Mesut’u evine yemeğe çağırır. Yerine gelecek olan ismin en kıdemli kim ise onun olması gerektiğini söyler, fakat Mesut’un gelebilmesi ne yazık ki imkansızdır. Mesut’un sicili sabıkalı olduğundan dolayı tüm gözler Hüsnü’ye çevrilir. Önceleri Hüsnü bu görevi istemese de zamanla kendini alıştırmaya başlar.Tüm ekip Hüsnü’yü yeni amir olarak görse de Arif Müdür’ün kararı tüm ekipte şok etkisi yaratır.

Ve büyük sürpriz açıklanır.

Yeni amirleri, özel görev için Rusya’ya gidip dönen Engin Balkan’dır. Engin komiserin dönüşü ise ekipte büyük sevinç uyandırır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Pınar'a evlenme teklif eden Yağız doktordur

FRAGMANLAR