X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 360. Bölüm

Son zamanlarda yine uyuşturucudan ölen gençlerin sayısı fazlasıyla artmıştır. 25 yıldır bu piyasada olan ve uyuşturucu işinde fazlasıyla başarılı Nizam, Rıza baba ve ekibinin baskınıyla yakalanmıştır. Şebekenin diğer ayaklarına ulaşabilmek için adam ile pazarlık yapan ekip Nizam’ı tanık koruma evinde tutmaya başlar. Bu evde Nizam’ın avukatı Muhsin’de vardır. Bu soruşturmayı Narkotik ve Asayiş  Şube birlikte yürütür. Asayişin başında Engin Amir, Narkotiğin başında da Kenan Amir vardır.

Yapılan araştırmalar, operasyonlar sonucu işin başındaki ismin Koral’lar olduğu anlaşılır. Haşim Koral, meşhur patronlardandır. Ancak bu seferki kişi Haşim’in oğlu Yıldırım Koral’dır. Ekip Yıldırım’ı bulmanın peşine düşer.

Esma’nın babası Rasim kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılır. Tunç adamın durumunu öğrenince Mesut’a da haber verip hastaneye koşarlar. Adam durumu kritiktir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Seval, Hüsnü'nün eşidir

FRAGMANLAR